Seamless collaboration with Ricoh

LÅT OSS SKAPA UTRYMME FÖR MEDARBETARNAS ENGAGEMANG

Vi hjälper dig att skapa smidiga utrymmen med fokus på människor för ökad kreativitet och mer samarbete – både på plats och på distans

44% av alla medarbetare har inte teknik
som gör det möjligt att arbeta med teammedlemmar på distans utan ansträngningKontorets roll har förändrats

Nyckeln till digital framgång och en mer tillfredsställande arbetsplats för dina medarbetare är att integrera system och enheter.
När du överväger framtida teknikinvesteringar är det viktigt att integrera ditt komplexa digitala landskap för att verkligen transformera din arbetsplats. Detta kommer att skapa engagemang hos dina anställda för att skapa värde. 
 
Genom att göra ditt digitala landskap mindre komplext säkerställer du att varje gång teknik läggs till, genererar den färre processer för dina medarbetare. De vill ha gedigna och smidiga upplevelser – och det är det vi kan hjälpa dig att uppnå.

Hur kan du förbättra medarbetarnas upplevelse och engagemang?

Ta en titt på dessa användarfall för att förstå hur vi kan hjälpa dig att transformera din arbetsplats.

Möjliggör smidigt hybridarbete

areo

Hybridarbete handlar helt och hållet om teknik

Medarbetare bör känna att de smidigt ska kunna växla mellan hem och kontor utan att deras produktivitet sjunker. Detta kräver att man tänker om när det gäller processer och teknik och att man har en djupgående förståelse för de utmaningar som de anställda står inför.
 
Låt oss arbeta tillsammans för att göra hybridarbete smidigt genom att utnyttja teknik och vår expertis inom arbetsplatslösningar.

Frigör värde med ett kontor som fokuserar på människor

areo

Kontoret är mer än ett skrivbord att arbeta vid

Företagsorganisationer funderar på hur kontoret bäst kan anpassas till en plats som främjar kreativitet, gemenskap och samarbete.
 
Detta kräver att man tänker om när det gäller kontorsutrymmen, vare sig det gäller optimalt utnyttjande av utrymmena, användning av AV- och IT-utrustning eller enkel tillgänglighet runt om i lokalerna. Det krävs lämplig utbildning och vägledning för att stödja denna omvandling.
 
Låt oss skapa ett kontor som gör det möjligt för medarbetarna att maximera sin potential.

Främja samarbete med smartare mötesrum

areo

Plug and play-upplevelse för mötesrum

För att uppfylla kraven på flexibilitet i dagens arbetsstilar måste dina mötesrum vara helt förberedda.
 
Du måste kunna övervaka efterfrågan på rummen samtidigt som du noterar deras användbarhet och användningsmönster. Viktigast av allt är att rummen är utrustade med teknik för att stödja samarbete och smidig sammankoppling mellan människor, både fysiskt och virtuellt.
 
Låt oss göra mötesrummen smartare så att de underlättar bättre teamarbete och kreativitet.
Läs mer

Optimera din arbetsplatshantering

areo

Effektiv arbetsplatshantering kan förhöja dina medarbetares arbetsdag

En stabil arbetsplatsförvaltning är avgörande för en bra upplevelse och effektivitet hos medarbetarna. Det kräver ett enhetligt system som ger enkel åtkomst – från att hitta ett ledigt mötesrum och boka ett skrivbord till att navigera i lokalerna eller hitta kontorsutrustningen.
 
En enhetlig vy fångar också upp kritiska data så att du kan undersöka hur ditt kontorsutrymme för närvarande används.
 
Låt oss hjälpa dig att främja samarbete och förhöja medarbetarnas upplevelse.
Läs mer

Maximera flexibiliteten med smart lockers

areo

Flexibla förvaringslösningar med intelligenta skåp

Många företag har infört nya arbetsmetoder som gör det möjligt för deras medarbetare att enkelt arbeta på distans. Detta tillvägagångssätt kräver flexibilitet som även omfattar hur människor bär eller förvarar sina tillhörigheter och sin utrustning.
 
Intelligenta självbetjäningsskåp ger säker personlig förvaring med många fördelar, som t.ex. minskad börda på IT-logistiken genom att minska inchecknings- och utcheckningstider. Med hjälp av de data som samlas in av dessa skåp har du tillgång till information och insikter om var utrustning finns och hur den används.
 
Låt oss möjliggöra flexibel verksamhet för alla kollegor.
Läs mer

Kontakta oss

Tala med en Ricoh-expert

Låt oss hjälpa dig att skapa en plats för sömlöst samarbete. Ta första steget mot framgång genom att kontakta oss idag.

Boka en rådgivning