HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Varumärke

Den största tillgången i ett företag, ett land och på hela jorden är människors kreativa förmåga. Genom kreativitet och samarbete kan vi människor förbättra hur samhällen lever och arbetar tillsammans.

Vårt varumärke

Den största tillgången i ett företag, ett land och på hela jorden är människors kreativa förmåga. Genom kreativitet och samarbete kan vi människor förbättra hur samhällen lever och arbetar tillsammans.

Från allra första början har Ricoh drivits av tron ​​på kraften i kreativa idéer. Vår grundare Kiyoshi Ichimura värnade om en unik sammanslutning av tänkare som vägrade begränsas av tradition. De föreställde sig en värld där information kan kopieras och distribueras genom en knapptryckning, en värld där affärskritiska kunskaper fanns tillgängliga överallt och när som helst.

Ricoh förverkligade denna vision genom en kombination av teknik, ingenjörskonst och kvalitetstillverkning. Våra skrivare, kopiatorer och faxar låg i framkant under en tid som präglades av kontorsautomation och revolutionerade affärsverksamheter. På senare tid har tjänster för dokumenthantering etablerat vårt rykte som en global dokumentexpert.


I partnerskap med våra kunder

Idag är vi ett internationellt företag. Vi främjar genuina partnerskap med våra kunder genom exceptionell kvalitet på tjänsterna. Med vår tekniska förmåga och IT-kompetens i ert team kan ni minska kostnader, eliminera slöseri och effektivisera processer för att ge konkreta fördelar för era egna kunder. Och viktigast av allt, genom att frigöra medarbetare att tänka kreativt och göra kunskap mer lättillgänglig, främjar vi en grundlig och varaktig verksamhetsförändring.

I EMEA-regionen har vi full operativ närvaro på 25 marknader och starka indirekta verksamheter på alla andra, vilket innebär att vi har möjlighet att på ett effektivt sätt distribuera experter för att hjälpa ert företag att utvecklas med allt större flexibilitet och kontroll.

Med siktet inställt på framtiden

Ricoh tänker alltid framåt. Vi tar fram produkter och tjänster som är skräddarsydda för specifika sektorer, tillväxtmarknader och stora och små företag. Vi skapar lösningar som förändrar befintliga system och processer till en konkurrensfördel som svarar mot lokala behov och blåser nytt liv i etablerade former av kunskapsdelning.

Genom moln, fjärrövervakning och andra innovationer gör vi information mer mobil och mer personlig. Våra konsumentprodukter ger människor fler sätt att interagera med världen runt omkring dem, som genom vårt prisbelönta sortiment av digitalkameror eller datalagringstjänster online.

Driva hållbarhet för vår framtid

Ricohs uppfattning är att företag, samhällen och vår planet är sammankopplade. Vi strävar efter att vara ett företag människor är stolta över att arbeta för och uppmuntrar ansvarsfull tillväxt i möjligaste mån. Genom vårt engagemang för visionära affärsstrategier främjar vi en utveckling som är lönsam och hållbar både för våra kunder och vår egen verksamhet.

Varje dag över hela världen hjälper Ricoh människor att nyttja kraften vår gemensamma ambition för att njuta av en mer produktiv, uppfyllande och hållbar livskvalitet.