hybrid infrastructures

Förenkla. Automatisera. Optimera.

Moln- och Infrastrukturtjänster

De flesta företag investerar pengar och resurser för att hålla sina IT-system uppdaterade och kompatibla. Molnet erbjuder större skalbarhet, flexibilitet och smidighet – grundläggande funktioner som alla företag behöver för digital transformation och för att förbli konkurrenskraftiga. Anpassningsbarhet och innovation är avgörande för hållbarhet och tillväxt, och samtidigt kan molnet hjälpa dig att minska komplexiteten samtidigt som du optimerar kostnaderna.
 
Skalbara, förvaltade molnlösningar
Vår blandning av multimoln- och hybridmolntjänster stöder alla dina affärsbehov, och våra konsulter arbetar tillsammans med dig för att definiera målen för din molnresa.
  • Utforma, anta och migrera med en multimoln- eller hybridmolnlösning
  • Förbättra flexibilitet och säkerhet
  • Öka företagsrörligheten
  • Öka produktiviteten
  • Håll dina data skyddade
Vi erbjuder skalbara, förvaltade molnlösningar. Vår varumärkesoberoende strategi innebär att vi arbetar med de plattformar och system som passar dina specifika behov utan begränsningar. 

Lösningar och tjänster

Moln, hosting och Datacenter

areo

Ge din verksamhet energi med kompletta molnlösningar

Den ökade digitaliseringen av allt från data till enheter stör organisationer. Många saknar den rörlighet och flexibilitet i infrastrukturen som krävs för att konsolidera, automatisera, standardisera och virtualisera sina system.
 
Hybrid, på plats eller moln
Vi hjälper företag att övervinna detta genom att använda rätt blandning av hybridmolnlösningar – på plats eller i molnet – för att tillhandahålla infrastruktur och tjänster som är effektiva, skalbara och säkra.
 
Hybrid, på plats eller moln
Vi har ett lokalt och internationellt leveransnätverk och certifierade teknikexperter som gör det möjligt för oss att tillhandahålla tillförlitlig och lyhörd IT-support – oavsett hur stor din verksamhet är. 
Kontakta oss

Molnförvaltning och Orkestrering

areo

Se till att din molnlösning fungerar harmoniskt

Molninfrastrukturen växer och börjar få fotfäste i många organisationer, vilket gör det möjligt för företag att bli mer flexibla och reagera på ökad arbetsbelastning. Men det gör också arbetsprocesserna mer komplexa, både i privata och publika moln.
 
Få tillgång till alla större molnleverantörer
Ta kontroll över din IT-infrastruktur med molnhantering och orkestrering samt hantera varje del av din molnmiljö. Vi arbetar med alla de stora leverantörerna av molnlösningar, inklusive Microsoft Azure, AWS och Google Cloud. Vårt högt kvalificerade team hjälper dig att ta fram en skräddarsydd lösning och centralisera all din hantering av molnmiljön.
Kontakta oss

Migrationstjänster

areo

Minimera risker och störning av din verksamhet

Molninfrastruktur erbjuder många fördelar, men alla data och applikationer är inte nödvändigtvis lämpliga för migrering. Du måste ta hänsyn till allt från affärskontinuitet, säkerhetsrisker och resurser till äldre system och applikationsdesign.
 
Expertrådgivning i varje steg
Vi samarbetar med dig för att analysera din applikationsmiljö, hjälpa dig att identifiera rätt tillvägagångssätt för att välja en molnhostingplattform och minska de risker du utsätts för - under migreringen och när du väl är etablerad. Våra specialister ser till att övergången sker snabbt och kostnadseffektivt med minimala störningar i din nuvarande verksamhet. 
Kontakta oss

Kostnadsoptimeringstjänster

areo

Spara kostnader, öka vinsten

Förvalta din investering i infrastruktur
Med växande molninfrastrukturer ökar också kostnaderna för organisationer och med begränsade budgetar som avsätts för att hålla befintliga gamla miljöer igång, används resurserna kanske inte alltid på ett effektivt sätt.
 
Spara kostnader, öka vinsten
Förvalta dina infrastrukturinvesteringar och prestanda med vår automatiserade instrumentpanel och vårt rapporteringsverktyg för en fullständig översikt över ditt moln. Med en långsiktig syn på ditt företag tar våra experter fram en flexibel handlingsplan så att du kan kontrollera kostnaderna, öka vinsten och få ditt företag att växa. 
Kontakta oss

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience

Digital Upplevelse

Vårt mycket kompetenta team av datavetare och utvecklare utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som hjälper dig att nå högsta möjliga kundengagemang.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Moln och infrastruktur

Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.

Läs mer

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer