software engineers at work

Moderna applikationer som är skräddarsydda för dina affärsbehov

Utformning av programvara

Idag är programvara i centrum för hur vi arbetar. En skräddarsydd lösning, som bygger på marknadsledande programutvecklingstjänster, har kraften att transformera din organisation och förbättra allt från samarbete till arbetsprocesser. Den kan hjälpa dig att särskilja dig, ge dig flexibilitet, minimera säkerhetsrisker och öka intäkterna. Men att få rätt programvara på plats och hantera den effektivt kan vara kostsamt, komplext och utmanande.
 
Kundanpassad programvara för att vässa din konkurrenskraft
Vi skräddarsyr programvara som är anpassad till dina processer och arbetsflöden, så att du inte behöver nöja dig med standardlösningar. Våra specialister vägleder, utformar, implementerar och förvaltar dina programvaruapplikationer så att du kan uppnå konkurrensfördel med branschledande applikationsplattformar, anpassade appar eller virtualiserade gamla appar. Vi levererar en managerad tjänst, stöder dina medarbetare och håller dig före dina konkurrenter.

Lösningar och tjänster

Utveckling av applikationer

areo

Definiera din utvecklingsresa

Många organisationer kämpar idag med föråldrade gamla applikationer som är för komplexa och inte längre uppfyller deras behov. När interna utvecklare är upptagna med att underhålla befintliga system kan det vara en utmaning att utveckla applikationer så att de kan migreras och moderniseras, för att du ska kunna hålla dig konkurrenskraftig och uppfylla företagets mål.
 
Expertutvecklingsteam i aktion
Våra utvecklingsteam arbetar med den senaste tekniken och är specialister på att migrera in nya applikationer i komplexa gamla system och modernisera dem – för att koppla samman organisationer över avdelningar och gränser.
 
Moderna applikationstjänster
Vi stöder också utveckling av applikationer specifikt byggda för molnet genom att använda ledande molnplattformar som Microsoft Azure. Från analys av digitala färdplaner till workshops för designtänkande erbjuder vi en rad moderna applikationstjänster, som inkluderar Ingenjörsteknik för platstillförlitlighet och DevOps för att se till att du utvecklar rätt värdeskapande verktyg på det smartaste och mest effektiva sättet.
Kontakta oss

Intelligenta digitala plattformar som efterfrågas

IDC-undersökningar visar att användningen av digitala plattformar kommer att fortsätta att öka och att de företag som är först ut kommer att leda marknaden under det kommande årtiondet.

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience

Digital Upplevelse

Vårt mycket kompetenta team av datavetare och utvecklare utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som hjälper dig att nå högsta möjliga kundengagemang.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Moln och infrastruktur

Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.

Läs mer

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer