Kundernas och medarbetarnas engagemang
customer and employee engagement

Effektiviserad marknadsföring & kommunikation inom räckhåll

Kundernas och medarbetarnas engagemang

Att få kontakt med nya kunder och kommunicera med befintliga kunder kan vara en utmaning, särskilt när det gäller att förstå vem du pratar med och vilka budskap de vill höra. För större organisationer kan utmaningen vara att komma åt kunddata från olika källor eller att se till att rätt personer kan hitta rätt marknadsföringsmaterial när de behöver det.
 
Ge din organisation rätt verktyg
Oavsett vilka utmaningar du står inför när det gäller kundbemötande erbjuder Ricoh molnbaserade, datadrivna lösningar som kan hjälpa dig att anpassa din kommunikation, kontrollera dina tillgångar och ge din organisation möjlighet att använda rätt marknadsföringsverktyg vid rätt tidpunkt. 

Lösningar och tjänster

Hantering av Kundkommunikation

areo

Förbättra kundupplevelsen med målinriktad kommunikation

Effektivisera din kommunikation för att leverera överlägsen kundtjänst. Våra lösningar för kundkommunikation gör det möjligt för din personal att enkelt skapa relevant målinriktad kommunikation. Kraftfulla arbetsflöden effektiviserar processer från skapande fram till leverans för att maximera ROI på alla dina kommunikationsaktiviteter.
 
Optimera dina kommunikationsprocesser
Vi levererar rätt blandning av skalbara programvaruapplikationer och professionella tjänster för att uppfylla dina specifika kommunikationsbehov. Med hjälp av lösningar som vår högpresterande lösning för att skapa personliga dokument, FusionPro, hjälper vi dig att optimera dina kostnader och kommunikationsprocesser för att producera mycket effektiva, målinriktade budskap för varje mottagare – vilket förbättrar kundtillfredsställelsen och responsen. 
Läs mer

Marknadsföringsteknik (MAM/DAM)

areo

Kontrollerad användarvänlig åtkomst till marknadsföringstillgångar

Det kan vara tidskrävande och kostsamt att hantera företagstillgångar över olika marknader, särskilt med medarbetare som arbetar på distans. Effektivisera dina marknadsföringsaktiviteter samtidigt som du följer varumärkesriktlinjerna med vår marknadsföringsteknik, som inkluderar Hantering av mediatillgångar (MAM) och Hantering av digitala tillgångar (DAM).
 
Rätt innehåll vid rätt tidpunkt
Våra erbjudanden gör det möjligt för dig att skapa, lokalisera och anpassa företagstillgångar  och minskar förfrågningar av “engångskaraktär”. Med portaler för kontrollerad åtkomst till alla företags- och marknadsföringstillgångar kan du se till att interna intressenter, franchisetagare och distributörer endast får åtkomst till och använder det senaste godkända och auktoriserade innehållet och tillgångarna.
 
Ett brett utbud av lösningar
Vi tillhandahåller rätt blandning av programvarulösningar och professionella tjänster för att minska kostnaderna och uppnå högre ROI på marknadsföringskampanjer och erbjudanden. Vid sidan av våra egna lösningar, som inkluderar MarcomCentral och FusionPro, har vi ett brett utbud produkter tillgängliga från tredjepartsleverantörer som gör det möjligt för oss att erbjuda de lösningar som bäst passar dina behov.
Läs mer

Digitala Upplevelseplattformar (DXP)

areo

Vårda kundrelationer med omnikanalupplevelser

Utnyttja innovativa metoder för att komma i kontakt med kunder, utveckla avancerade affärsprocesser och vårda relationer över flera olika kanaler.
 
DXP-expertis för din digitala strategi
Våra experter har praktisk erfarenhet och ger dig en omfattande introduktion till nya DXP-teknologier, som hjälper dig att bygga meningsfulla relationer genom problemfria engagemang. Vi erbjuder en omfattande portfölj av programvara och tjänster för att hjälpa dig att bygga DXP och genomföra din digitala affärsstrategi.
 
Vår tjänsteportfölj inkluderar:  
  • Enhetlig kundupplevelse 
  • Omnikanalupplevelse 
  • Transformering av affärsverksamheten 
  • Digitalisering av affärsprocesser 
  • Digital strategirådgivning 
  • Agil time-to-market och affärsacceleration
  • Webbportaler, intranät och leverantörsportaler
Kontakta oss

E-handelstjänster

areo

Upptäck nya e-handelsmöjligheter

Nå fler kunder och öka kundlojaliteten med skräddarsydda digitala e-handelstjänster och nya affärsmodeller.
 
Vi erbjuder omfattande tjänster för att hjälpa dig att bygga upp nya kundupplevelser, allt från utveckling av portaler, mobilappar och e-handelsplattformar till integration av system.
 
Specialiserade på globala e-handelsmiljöer
Vi tillhandahåller integreringar, utveckling och migrering med tredjepartsförsäljningskanaler. Genom att tillämpa tjänster för dataanalys och artificiell intelligens på e-handelsplattformar hjälper vi dig att identifiera möjligheter till mer- och korsförsäljning, vilket ökar din tillväxtpotential. 
Kontakta oss

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience

Digital Upplevelse

Vårt mycket kompetenta team av datavetare och utvecklare utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som hjälper dig att nå högsta möjliga kundengagemang.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Moln och infrastruktur

Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.

Läs mer

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer