HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Innovation

Sedan starten inom skrivar- och faxutveckling till vårt nuvarande fokus på att förena människor, teknik och processer för effektivisering, har innovation alltid varit kärnan i vår verksamhet.

Företagsinnovation

I dagens konkurrensutsatta och globaliserade marknad beror tillväxt och utveckling på förmågan att snabbt identifiera och svara på nya utmaningar och kundmöjligheter. Med våra rötter i banbrytande utskrifts-, fax- och kamerainnovation har vi under årtionden utvecklats till en pålitlig partner som tillhandahåller tjänster som hjälper företag att förbättra sin verksamhets konkurrenskraft, produktivitet och arbetsprocesser. Idag gör vi mer än levererar överlägsen kvalitet inom utskrifts- och kommunikationssystem. Vi kan också hjälpa er med övergången från traditionella pappersbaserade arbetsflöden till smidigare, digitaliserade flöden, identifiera nya områden där den operativa produktiviteten kan förbättras, ta itu med svinn i hela organisationen och hantera allt mer komplexa branschregler.

Teknisk innovation

Ricoh har en stolt historia av teknisk innovation, från att lansera världens första höghastighetsfax under 1970-talet och den multifunktionella digitala kopiatorn på 1980-talet, till våra senaste 3D-skrivare och molnbaserade nätverksenheter.

Allteftersom arbetsplatser fortsätter att utvecklas erbjuder vi nya produkter för att hålla jämna steg med utvecklingen och fungerar som en katalysator för positiv förändring. Idag underlättar våra kommunikationssystem och vår arbetsplatsteknik flexibla arbetsmönster för individer, och organisationer av alla storlekar.

Vi designar produkter som är anpassade efter hur människor arbetar, från appbaserade pekskärmar på våra senaste multifunktionsskrivare till inbyggd enkel självstyrande support så att ni kan hantera vanliga problem även mobilt.

Vi arbetar också med produktionsinnovation med lanseringen av RICOH Advanced Direct Manufacturing Services som tillverkar reservdelar och produkter med hjälp av 3D-teknik. Och efter 30 år och 200 världsomspännande patent fortsätter vår bläckstråleteknik att erbjuda våra kunder marknadsledande lösningar inom flera olika industri- och specialsektorer.

Forskning och utveckling

Vår tekniska innovation stöds av en grundläggande forskning och utveckling. Allteftersom vi lanserar nya produkter och processer på marknaden fortsätter vi att övervaka och utvärdera våra befintliga produkter och tjänster för att säkerställa att de löpande anpassas till våra kunders behov.

Hållbarhet är en förutsättning i vår produktutveckling från den allra första forskningsfasen. Vi ser till att all Ricoh-teknik tillverkas på ett sätt som minimerar miljöpåverkan under alla steg i en produkts livscykel.

Vi har en gemensam strategi för FoU. På vårt europeiska teknikcenter utvecklar vi skräddarsydda lösningar för att möta specifika kundbehov och där hålls även en årlig rådgivningskonferens där kunder uppmanas att förhandsgranska, ge feedback på och påverka våra innovationer innan de kommer ut på marknaden. Vi har även startat Ricoh Developer Program™ (RiDP™), ett samarbete med en grupp mjukvaruutvecklare för att skapa och utveckla mervärdesapplikationer till Ricohs produkter.

  • Utmärkelser

    Utmärkelser

    Vi är glada över att kunna berätta om några av de priser och utmärkelser vi har vunnit genom åren.

  • Vår verksamhet

    Vår verksamhet

    Var ni än befinner er i världen har vi branschexpertis och global räckvidd för att stödja er att nå era affärsmål.