Data, analyser och artificiell intelligens
data, analytics and AI

Datadrivna upplevelser för medarbetare och kunder

Data, analyser och artificiell intelligens

Om data är den nya affärsvalutan är AI hjärnan som investerar dem på ett klokt sätt. För att lösa komplexa problem på dagens arbetsplats krävs att man lär sig av data och tillämpar kontinuerliga justeringar för att optimera affärsprocesserna, ge medarbetarna inflytande och engagera kunderna. De mest framgångsrika företagen gör detta utan mänsklig inblandning.
 
Släpp lös din tillväxtpotential
Ricoh hjälper dig att påskynda din verksamhet för att släppa lös din tillväxtpotential genom tjänster för insiktsfulla data, analyser och artificiell intelligens. 

Lösningar och tjänster

Analys och Maskininlärning

areo

En källa till sanning. Kostnadseffektiva analyser

Att samla in datauppsättningar från olika system är en kostsam, tidskrävande och felbenägen process som ofta leder till dåliga affärsbeslut.
 
Expertdatavetare till din tjänst
Vi tillhandahåller omfattande konsultverksamhet och lösningar som hjälper dig att få ut mer av dina data, processer och medarbetare. Våra datavetare hjälper dig att identifiera de mest kritiska datapunkterna att mäta. Vi tar fram strategier och applikationer för att hjälpa dig att transformera komplexa data till kunskapsupplevelser som stöder affärsbeslut i realtid över många plattformar.
Kontakta oss

Dashboard och Rapportering

areo

Korrekta data i rätt tid för att stödja snabba affärsbeslut

Se hur ditt företag presterar just nu och eliminera tvivel om rapportsiffrornas riktighet med en enda version av sanningen.
 
Skräddarsydda skalbara lösningar
Vi erbjuder prisvärda, anpassningsbara och skalbara lösningar för Infopaneler och Rapportering som gör att du effektivt kan hantera dina data, användare och processer. Du kan filtrera data för att få fram detaljer som hjälper till att informera för smartare åtgärder och driver fram bättre och mer konsekventa organisatoriska resultat. Och du kan använda detta för att skapa och hantera widgetar, välja mellan olika visualiseringsalternativ och dela rapporter på några sekunder.
Kontakta oss

Hantering och integration av företagsdata

areo

Eliminera datasilon och säkerställ styrning

Vi erbjuder lösningar som system för Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Service Management och Human Resources (HR) som integreras smidigt, vilket möjliggör smidiga processer och tydlig kommunikation. Dessutom ger vi en helhetsbild av den information som flödar genom din organisation för att hjälpa dig att koppla ihop punkterna och få de insikter du behöver för att säkerställa styrning. 
Kontakta oss

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience

Digital Upplevelse

Vårt mycket kompetenta team av datavetare och utvecklare utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som hjälper dig att nå högsta möjliga kundengagemang.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Moln och infrastruktur

Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.

Läs mer

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer