Moln- och Infrastrukturtjänster
cloud solutions and IT infrastructure services

Cloud & Clear

Alla de lösningar för molntjänster och molnhosting som du behöver

Moln- och Infrastrukturtjänster

Företag runt om i världen påskyndar sin digitala transformering och tar till sig nya strategier i snabb takt. Katalysatorn för denna förändring är moln. Som katalysator för ökad smidighet, produktivitet och säkerhet kan företag nu sikta högre och nå längre med en välskött molninfrastruktur.
 
De rätta lösningarna, färdplanen och teamet
Det krävs mer än bara tekniken för att få ut det fulla värdet av molnet. Du behöver rätt färdplan och team för att genomföra den. Med rätt molnlösningar och expertis för att hantera dem kan du modernisera och konsolidera din IT-infrastruktur. Du kan också transformera affärsverksamheten så att den blir smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som du strävar efter nästa generationens innovation. 
image

2/3 av företagen säger att de inte har nått de förväntade resultaten av sina molninitiativ.

Med Ricohs moln- och infrastrukturtjänster får du en tillförlitlig och tydligt definierad lösning för att möjliggöra flexibilitet och innovation i affärsverksamheten.
 
Molnet stärker robustheten inom viktiga affärsområden, förbättrar samarbetet online och ökar kundernas engagemang i en virtuell värld. Många företag har själva upplevt den viktiga roll som molnet spelar i ett företags digitaliseringsagenda. De som har en "molnet först"-strategi kan vara snabbare, skapa nya intäktsströmmar och reagera mer specifikt på kundernas behov.
 
Arbetar tillsammans med dig för att definiera rätt tillvägagångssätt
Oavsett om du väljer en strategi som bygger på molnet först eller förlitar dig på den bearbetningskraft som finns på plats, arbetar vi nära ditt team för att förstå din affärs- och IT-strategi, din befintliga infrastruktur och dina operativa mål.
 
Utveckla hela din IT-infrastruktur
Vi kan implementera, förvalta och utveckla hela din IT-infrastruktur, vilket möjliggör en global upplevelse med lokal leverans. Samtidigt kan du få tillgång till omfattande teknisk expertis utan att behöva anställa ytterligare interna resurser, vilket ger dig heltäckande skydd för att tillgodose dina behov idag och i framtiden.

Områden där vi utmärker oss

Moln- och Infrastrukturtjänster

areo

Förenkla. Automatisera. Optimera.

Vi har omfattande expertis inom privata, offentliga och hybrida molnmiljöer. Med vår blandning av lösningar för multimoln- och hybridmolntjänster kan vi hjälpa dig att öka företagets smidighet, skalbarhet och flexibilitet, öka produktiviteten och skydda dina data. Alla de lösningar för molntjänster och molnhosting som du behöver för att lyckas i digital transformation och förbli konkurrenskraftig.
Läs mer

IT-infrastrukturlösningar och -tjänster

areo

Skräddarsydd skötsel av din kritiska IT-infrastruktur

Vi erbjuder omfattande erfarenhet av allt från hårdvara och programvara till förvaltningstjänster och konsulttjänster, samtidigt som vi hjälper till att utforma och implementera en flexibel, skalbar och robust IT-infrastruktur. Våra IT-infrastrukturlösningar och -tjänster tillhandahåller effektiv, säker och tillförlitlig förvaltning av dina affärskritiska IT-system – så att du kan frigöra din fulla potential.
Läs mer

Nätverkslösningar och -tjänster

areo

Anslutningsbarhet som uppfyller dina behov idag och imorgon

Det är viktigare än någonsin att ha ett skalbart, robust och säkert nätverk på plats som ryggraden i din IT-infrastruktur. Vi utformar, installerar, övervakar och optimerar din anslutningsbarhet så att du kan uppleva smidig anslutningsbarhet över hela ditt nätverk. På så sätt kan du upprätthålla verksamhetskontinuitet och se till att dina anställda och kunder alltid får den bästa upplevelsen.
Läs mer

Affärskontinuitet och katastrofåterställning

areo

Låt ingenting komma i vägen för upprätthållande av viktiga processer

Övergången till distansarbete och decentraliserat samarbete innebär att kontinuerlig drift och säkra data är absolut nödvändigt. En lättillgänglig och professionellt skött infrastruktur bidrar till att minska de investerings- och underhållskostnader som är förknippade med oanvända resurser, samtidigt som avbrott i kritiska processer minimeras. Vi hjälper dig att maximera drifttid och tillgänglighet så att du kan få igång verksamheten igen om en katastrof inträffar.
Läs mer

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
business services

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina medarbetare kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer

Digital Upplevelse

Vårt mycket kompetenta team av datavetare och utvecklare utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som hjälper dig att nå högsta möjliga kundengagemang.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer