HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Vår verksamhet

Fulländning genom arbete

Vår ambition är att utnyttja tekniken för att öka produktiviteten, möjliggöra kreativitet och hjälpa människor att få en känsla av fulländning – samtidigt som vi driver innovation, både inom vår verksamhet och för våra kunders organisationer.

Vårt mål är att göra det möjligt för enskilda personer att arbeta smartare, var de än befinner sig, att frigöra tid som spenderas på repetitiva uppgifter så att de kan ägna sig åt tillfredsställande arbete som gör skillnad. Vi vill dra nytta av den mänskliga aspekten av hur vi utnyttjar och utvecklar tekniken för att möjliggöra kreativitet för en större nytta och en större känsla av prestation för alla. Det är så vi ger dig fulländning på jobbet.

Ricohs företagslösningar

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. Vi på Ricoh visar vägen med en omfattande portfölj av branschledande hård- och programvaruprodukter, sofistikerade helhetslösningar och expertsupport för att hjälpa dig och din organisation att bli mer flexibel, produktiv och lönsam. Var du än befinner dig i världen och oavsett vilken digital resa du gör, kan vi hjälpa dig att svara på de förändrade kraven på den moderna arbetsplatsen och uppnå dina affärsmål.

Titta på videon för att få veta hur Ricoh kan hjälpa
dig på din resa till en helt digital arbetsplats


Vårt arv av innovationer

Innovation har funnits i kärnan av vår verksamhet sedan vi grundades 1936. Med en solid grund i forskning och utveckling har vi varit pionjärer inom några av vår bransch mest betydelsefulla genombrott. Från världens första höghastighetsfaxmaskin för kontoret till 3D-skrivare och molnkopplad nätverksenhet. Vi förnyar ständigt, inte bara i vår teknik och i våra produkter, utan även på affärssidan, och hjälper företag att gå från traditionella pappersbaserade arbetsflöden till smidig och digitalt inriktad verksamhet.


Arbetar mot en hållbar framtid

Vår strategi för hållbarhet är att eftersträva en balans mellan människor (samhälle), planeten (miljö) och välstånd (ekonomi). För att lyckas skapa mätbara resultat har vi införlivat en rad miljömässiga, sociala och styrande mål (ESG) i vår övergripande affärsstrategi, där vi addresserar sju prioriterade frågor, bland annat samhället utan koldioxidutsläpp, cirkulär ekonomi, öppen innovation samt mångfald och inkludering. Vi påskyndar också våra energibesparingsinitiativ och vår användning av förnybar energi samt tillhandahåller digitala tjänster för nya arbetssätt.
ESG goals

.


Vår historia

Ta en resa genom vår nutidshistoria och upptäck hur vi fortsätter att expandera våra möjligheter genom organisk tillväxt och partnerskap.

Vår historia

Ricoh Center

Ricoh Center

Hitta ditt närmaste Ricoh Center