HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Mötesrumstjänster

Ett företags mötesrum ska vara produktiva utrymmen där team kan dela, samarbeta och presentera arbete och idéer på ett enkelt och smidigt sätt. Men ofta kommer vi till möten bara för att upptäcka att rummen är upptagna eller underutrustade.

Ricohs mötesrumstjänster kan hjälpa er att förändra sättet ni använder era utrymmen på. Vi erbjuder en komplett lösning som gör att ni kan använda dessa värdefulla ytor effektivt och boosta er produktivitet.

För att effektivisera användningen kan vi erbjuda en programvara som övervakar och låter er bedöma hur utrymmena används samt digital skyltning så att alla vet när rum är upptagna eller lediga. Vi kan också installera ID-kort-teknik för att hantera tillgången till rummen.

För organisatorisk effektivitet erbjuder vi program som gör att ni enkelt kan boka mötesrum från ert kalendersystem, skicka inbjudningar, boka konferenssamtal samt parkering och lunch för besökare.

Och för mötesproduktivitet levererar vi, supporterar och upprätthåller kommunikations- och presentationsteknik som passar varje företags budget och behov.

Funktioner och fördelar

Ricohs mötesrumstjänster hjälper er att optimera användningen av era mötesutrymmen. Vi hjälper er att: 

  • Få en tydligare insikt i hur rummen används 
  • Förbättra processerna kring hur möten anordnas 
  • Förbättra tillgången till era mötesfaciliteter 
  • Öka produktiviteten med förbättrad kommunikations- och samarbetsteknik 
  • Spåra användningsmönster för att säkerställa att era utrymmen uppfyller era behov 

Med branschledande teknik för rumsövervakning från Condeco hjälper vi er att ta fram en optimal utformning för era mötesrum. Vi använder en programvara för att övervaka rummen i realtid och bekräfta utnyttjandemönstren för era nuvarande utrymmen.
Vi har ett brett utbud av kommunikations- och samarbetsteknik, från videokonferensutrustning och projektorer till interaktiva whiteboards. Vi tillhandahåller också programvara som integreras med befintliga plattformar för att öka effektiviteten i era bokningsprocesser.
Våra lösningar för digital skyltning visar information om beläggning och tillgänglighet och vi kan installera skärmar i er reception som ger information om mötestid och plats så att rummen är lätta att hitta. Medarbetare och besökare kan se när ett rum används och när nästa möte börjar.
Under vårt åtagande ger vi löpande support och förändringsledningsstöd för att säkerställa att de lösningar som implementeras är anpassade efter era behov.