Finishing Service

Efterbehandlingslösningar

Ricoh Graphic Communication

Från start till färdig produkt.

Skapa fantastiska färdiga slutprodukter samtidigt som du förbättrar arbetsflödena för efterbehandling. Oavsett om du vill producera en kvalitetstryckt produkt eller optimera ett arbetsflöde för att ta dina produktionstjänster till nästa nivå, kan våra avancerade tryck- och efterbehandlingstjänster ge dig den expertis du behöver. Vårt fullständiga utbud av professionella efterbehandlingsalternativ omfattar inline, near-line och offline. Allt från skärmaskiner, lamineringsmaskiner multifunktionsmaskiner till UV-lackerare och mycket mer, Ricoh kan förse er med kompletta end-to-end-system som maximerar verksamheten.
Ett företag. Oändliga möjligheter. 
I och med förvärvet av Quadient's grafiska verksamhet i Norden är Ricoh nu en helhetsleverantör till den grafiska industrin. 
 
Vi samarbetar med ett stort antal branschledande leverantörer på marknaden Detta innebär att vi kan erbjuda ännu fler alternativ inom efterbehandling och storformat, men också större flexibilitet, en enda kontaktpunkt och fler tjänster. Vi kan knyta ihop hela processen med våra integrerade lösningar - från början till slut i produktionen.

Våra leverantörer

Boka ett möte och besök vår demo

Många av våra kunder träffar oss i våra demoutställningar för att se hur man kan optimera sina utskriftsvärden samt hur vi tillsammans kan skapa framtidens digitala utskriftsapplikationer och tjänster.

Ta kontakt

Snakk med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en av våre spesialister og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.

Kontakt oss