Digital Upplevelse
digital customer experience

En ny upplevelsenivå

Verktyg och expertis som hjälper dig att maximera engagemanget

Digital Upplevelse

Idag förväntar sig kunderna att träffa och interagera med företag digitalt över flera olika kontaktpunkter. Med mindre mänsklig interaktion mellan köpare och säljare byggs kundlojalitet upp genom att leverera smidiga och konsekventa digitala upplevelser över alla kanaler.
 
En utmärkt kundupplevelse börjar med en överlägsen medarbetarupplevelse
Tjänster för Dataanalys och Artificiell intelligens gör det möjligt för anställda att leverera hyperpersonaliserade, kontextuella upplevelser snabbare och bekvämare, samtidigt som kostnaderna för att betjäna kunderna minskas avsevärt.
 
Nå högsta engagemang
Vårt högt kvalificerade team av datavetare och utvecklare hjälper dig att överträffa kundernas förväntningar vid varje kontaktpunkt. Vi utformar, bygger, implementerar och servar de rätta lösningarna och ger dina medarbetare vad de behöver för att skapa kraftfulla och långvariga intryck.
image

91 % av kunderna säger att de är mer benägna att göra ett upprepat köp efter en positiv upplevelse.

Våra Lösningar för Digital Upplevelse tillhandahåller de verktyg och insikter som du behöver för att förbättra din verksamhets prestanda och påskynda tillväxten.
 
Vi lever i en tid då många företag står inför basvarufällan. Alltför många produkter och tjänster är likartade, vilket gör det svårt att utmärka sig. På många sätt har kundupplevelsen blivit enda sättet att göra skillnad
 
Värdet av kundupplevelsen
Men det kan vara svårt att mäta avkastningen på kundupplevelsen. Även om beslutsfattarna inser vikten av att hålla kunderna glada och nöjda, vill de ofta inte investera i kundupplevelsen utan bevis på dess värde. 
 
Forskning visar att kunder som har positiva upplevelser sannolikt spenderar 140 % mer än kunder som rapporterar negativa upplevelser. Och att leverera positiva kundupplevelser kan minska kostnaderna för att betjäna kunderna med upp till 33 %.
 
Ge medarbetarna möjlighet att betjäna kunderna bättre
En positiv kundupplevelse är inte alltid förankrad i en plattform som vänder sig till kunden; den kan också levereras genom en intern digital upplevelse som ger medarbetarna tillgång till data och ger dem möjlighet att arbeta smartare och betjäna kunderna bättre. 

Områden där vi utmärker oss

Kundernas och de Anställdas Engagemang

areo

Effektiv marknadsföring och kommunikation inom räckhåll

Få kontakt med dina kunder, skapa nya intäktsmöjligheter och öka effektiviteten med skräddarsydda onlineportaler, digitala e-handelstjänster och plattformar för digitala upplevelser. Anpassa din kommunikation, kontrollera dina tillgångar och ge din organisation möjlighet att använda rätt marknadsföringsverktyg vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig att utnyttja dina data för att målinrikta din kommunikation, öka kundresponsen och minska kostnaderna för din uppsökande verksamhet.
Läs mer

Dataanalyser och artificiell intelligens

areo

Datadrivna upplevelser för anställda och kunder

Vi hjälper dig att utnyttja kraften i data och AI genom erbjudanden som Tjänster för dataanalyser och artificiell intelligens som hjälper dig att påskynda din verksamhet och släppa loss din tillväxtpotential. Skaffa affärsinsikter, förutse förändringar i realtid och analysera processer för att se vad som verkligen händer i din verksamhet. Utnyttja sedan dessa insikter för att förbättra kundupplevelsen och höja prestationen till en ny nivå.
Läs mer

Programvaruteknik

areo

Moderna applikationer som är skräddarsydda för dina affärsbehov

Våra expertteam inom utveckling har den erfarenhet av hela stacken som krävs för att se till att dina skräddarsydda applikationer uppnår dina affärsmål samtidigt som de samspelar med dina gamla system. Våra tjänster inom programvaruteknik omfattar teknisk rådgivning, utveckling, testning, support, driftsättning och underhåll.
Läs mer

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
business services

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Moln och infrastruktur

Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.

Läs mer