Digital Arbetsplats
Workplace Experience

Åtkomst var som helst

Smidigt samarbete, oavsett var dina medarbetare arbetar

Digital Arbetsplats

Var och hur vi arbetar håller på att förändras; hybrida och upplägg "på-språng" formar vår framtid. Tillsammans med ny och framväxande teknik kräver dessa nya metoder att vi fokuserar ännu mer på hur vi kommunicerar och samarbetar.
 
Den expertis och vision du behöver
Vi tar ett helhetsgrepp på utformning, integrering och support av era digitala arbetsplatser för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa er att nå nya prestationsnivåer. Med vårt stora utbud av lösningar och vårt ekosystem av allianser inom utskrifter, kommunikation och arbetsplatshantering har vi expertisen och räckvidden för att lyfta din digitala arbetsplats till nya höjder. Vi har visionen för att hjälpa dig att förverkliga och skala din framtida arbetsplats, oavsett om du är ett litet, medelstort eller stort företag.
image

55 % av de anställda är högpresterande när de förses med flexibilitet för var, när och med vem de ska arbeta.

Ricohs kunskap om digitala arbetsplatser säkerställer att samarbete är smidigt och att ditt team har allt de behöver för att prestera toppresultat.
 
Hybridarbete handlar helt och hållet om att ge dina medarbetare en smidig digital upplevelse oavsett var de befinner sig.
 
Det bästa av båda världarna
Att bygga bron till hybrid medarbetare innebär att man behåller det bästa från den fysiska arbetsplatsen och kombinerar det med det bästa från distans- och onlinearbete. Men hur hittar man rätt balans mellan vad medarbetarna vill ha (flexibilitet, smidighet, rörlighet) och vad IT måste leverera (säkerhet, efterlevnad, standardiserade processer)?
 
Låt oss tillsammans skapa din digitala arbetsplats
Vi gör det möjligt för dina medarbetare att göra sitt bästa arbete och skapar upplevelser som stärker alla. Vi börjar med att utveckla en grundlig förståelse för dina medarbetare, din nuvarande teknikuppsättning och vad du behöver uppnå med dina framtida arbetsplatser. Tillsammans med dina medarbetare utformar, konfigurerar, inför och servar vi dina digitala arbetsplatser var de än finns i världen – och erbjuder skalbarhet när du växer. 

Områden där vi utmärker oss

Managerade utskriftstjänster

areo

Definierar en ny tidsålder för utskrifter

Ge dina medarbetare möjlighet att skapa, lagra, skriva ut och utnyttja information mer effektivt genom att optimera processer och teknik över hela ditt informationsekosystem. Minska bördan på interna resurser och uppnå operativa besparingar. 
Läs mer

Lösningar och tjänster för Kommunikation och Samarbete

areo

Gör det möjligt för dina medarbetare att arbeta bättre

Anslut och samarbeta utan ansträngning över olika team, arbetsplatser och geografier med den bästa tekniken för röst, video och interaktiva skärmar. Skapa bättre arbetsupplevelser samtidigt som du ökar engagemanget hos medarbetare och kunder.
Läs mer

Managerade arbetsplatstjänster

areo

Öka produktiviteten med en smidig användarupplevelse

Släpp loss den fulla potentialen hos dina medarbetare, var som helst och när som helst. Våra expertstödtjänster underhåller och förbättrar dina operativa funktioner och ser till att ditt team har allt de behöver för att leverera toppkvalitet i vilken skala som helst.
Läs mer

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss