networking services

Anslutningsmöjligheter som möter dina behov idag och imorgon

Nätverkslösningar och tjänster

Förlust av nätverkstillgänglighet, avbrottstid, dålig prestanda och sårbarheter i cybersäkerhet kan orsaka stora störningar och allvarligt påverka organisationer. Lägg till distansarbete, den ökande komplexiteten i nätverk och distribuerade modeller på grund av molnanvändning, och utmaningen växer ytterligare.
 
Från anslutningsbarhet och datainsamling till enhetshantering
Det har blivit avgörande att ha ett skalbart, robust, säkert och högpresterande nätverk på plats som ryggrad och grund för din IT-infrastruktur. Applikationer som stöder affärsprocesser och kundtjänster kräver nätverk av hög kvalitet för att fungera optimalt. Du måste möjliggöra allt från anslutning och datainsamling till enhetshantering och analys varifrån som helst, med en knapptryckning.
En omfattande portfölj av nätverkslösningar och -tjänster: 
 • WAN
 • LAN
 • WLAN
 • VPN
 • SDWAN
 • SDN
 • Hybrid anslutningsbarhet
 • Nätverk på gränsen
Vi analyserar dina specifika nätverks- och säkerhetskrav för att skapa en skräddarsydd tjänst som uppfyller alla dina anslutningsbehov. Med rätt lösning på plats kan du upprätthålla verksamhetskontinuitet och se till att dina kunder alltid får bästa möjliga upplevelse.

Lösningar och tjänster

Anslutningslösningar

areo

Smidig drift

Med komplexa interna och externa relationer som ska hanteras över flera plattformar och kanaler är tillförlitlig nätverksanslutning avgörande för att lösa affärsutmaningar och öka kundtillfredsställelsen.    
 
Genom att analysera dina specifika anslutningsbehov hjälper vi dig att bygga en skräddarsydd nätverksinfrastruktur – som tillhandahåller nätverksanslutningslösningar för att lösa dina utmaningar. Vi sammanför dina enheter, din säkerhet, dina nätverk, din plattform och din verksamhet för att bygga ett smartare, framtidssäkert IT-ekosystem där allting bara flyter på – så att du kan förbli uppkopplad hela tiden. 
Kontakta oss

Datacenternätverk

areo

Lita på din säkerhet och prestanda dygnet runt

Nätverksenheterna blir allt mer sofistikerade, antalet leverantörer ökar och behoven av sammankoppling ökar – datacenternätverken blir allt mer komplexa.
 
Du behöver rätt färdigheter och kunskap för att bibehålla prestanda, säkerhet och optimera kostnaderna. Utan dessa riskerar datacenternätverk att bli flaskhalsen i din IT-infrastruktur.
 
Realtidsövervakning och varningar
Våra nätverkstjänster för datacenter erbjuder fjärrhantering av din infrastruktur. Vi förser dig med instrumentpaneler och varningssystem i realtid som omedelbart identifierar nätverksproblem baserat på tidiga indikationer, så att du alltid är skyddad.  
 • Hanterar nätverk för datacenter dygnet runt, alla dagar  
 • Övervakar proaktivt  
 • Förhindrar nätverksproblem  
 • Säkerställer systemets tillgänglighet, effektivitet och säkerhet 
Kontakta oss

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience

Digital Upplevelse

Vårt mycket kompetenta team av datavetare och utvecklare utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som hjälper dig att nå högsta möjliga kundengagemang.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Moln och infrastruktur

Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.

Läs mer

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer