Commercial Printing

Långsiktigt partnerskap och oöverträffad expertis

Kommersiellt tryck

I takt med att behovet av flexibilitet och mångsidighet fortsätter att driva på kommersiella utskrift, tillsammans med tillväxten av medieöverskridande marknadsföring; kommer digital produktionsutskrift att hamna i centrum. Detta är kopplat till förmågan att tillhandahålla ett bredare utbud av utskriftstjänster till en mer varierande kundkrets. För att förbli lönsamt och växa måste ditt företag vara flexibelt och marknadsföra sina tjänster på ett sätt som motsvarar kundernas framväxande behov och samtidigt skapa affärseffektivitet som gör det möjligt för dig att hålla de allt kortare tidsfristerna. Samtidigt behöver du utrymme för innovation – att stå stilla är inget alternativ.
På Ricoh har vi åtagit oss att hjälpa kommersiella tryckerier att klara av att uppfylla de långsiktiga behov som alla digitala produktionsutskriftsoperatörer har. Vi har specialiserat oss på automatisering, integration och effektiva arbetsflöden och erbjuder ledande hårdvara, programvarulösningar, tekniska tjänster och digital utskriftsexpertis som kan lyfta ditt företag till nästa nivå. Vi betjänar över 7 000 kunder över hela EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) och kommer att vara med dig på lång sikt och hjälpa ditt företag att hålla sig hälsosamt idag, imorgon och långt in i framtiden.

Lösningar och tjänster

Arkmatad

areo

Fler storlekar. Fler substrat. Mer kreativitet.

För att uppnå mer flexibel verksamhet lägger många kommersiella tryckerier till fler storlekar och substrat samtidigt som de tillför mer fantasi och konstnärlighet till sina leveranser. Med våra arkmatade skrivare kan du producera ett bredare utbud av applikationer med sann färgintegritet, samtidigt som du ökar produktivitet och lönsamhet.
 
Erhåll fantastisk bildkvalitet, stöd för nya storlekar av medier och anmärkningsvärd användarvänlighet. Välj bland digitala arkmatade färgpressar med hög prestanda som kan konkurrera med offset, innovativa 5-färgslösningar och svartvita lösningar för stora volymer.
 
Beroende på dina behov kan vi erbjuda både lösningar baserade på elektrofotografi (tonerteknik) eller höghastighetsbläckstråleteknik för bästa möjliga kvalitet.
Kontakta oss

Höghastighetstryck med bläckteknik

areo

Leverera mer till varje kund, kostnadseffektivt

I en bransch som ständigt utvecklas kräver framgång flexibilitet för att överträffa dina kunders förväntningar på ett kostnadseffektivt sätt. Våra bläckstråleskrivare med kontinuerlig matning, som erbjuder flexibel och skräddarsydd bläckstråleutskrift med hög hastighet, klarar stora utskriftsvolymer och ger ditt företag möjlighet att ta sig in på nya marknader för att nå den där svårfångade konkurrensfördelen.
 
Förstklassig utskriftskvalitet
Med hjälp av mångårig erfarenhet av skrivhuvuden, bläck och styrenheter förenar våra höghastighetsbläckstråleskrivare kvaliteten i offset med hastigheten hos kontinuerlig matning och flexibiliteten hos digital teknik. Dynamisk teknik med variabel droppstorlek ger upp till tre olika droppstorlekar för enastående textkvalitet, noggrannhet och jämna vinjetter.
 
Maximera produktionen med TotalFlow® 
Alla våra höghastighetsbläckstråleskrivare har stöd för den digitala frontenden RICOH TotalFlow®, som har ett intuitivt och lättanvänt grafiskt gränssnitt. Certifierad för dataströmmar som är standard i branschen maximerar TotalFlow® produktionen från början till slut. 
Kontakta oss

Programvaru- och arbetsflödeslösningar

areo

Heltäckande lösningar för en rad olika krav på utskrifter och flerkanalsutmatningar

Våra lösningar hjälper kunderna att öka affärsmöjligheterna, förbättra prestanda och öka produktiviteten via leverantörsneutrala e-handelsportaler i molnet och egenhanterade e-handelsportaler, automatiseringsverktyg och datadrivna arbetsflöden.
 
Kombinerat med våra team för professionella tjänster hjälper vi kunderna att lösa en rad utmaningar inom arbetsflöden, dokument och utdata, som t.ex.: Att tillhandahålla spårning på dokument- och komponentnivå för att förbättra produktiviteten, produktions- och leveranseffektiviteten  Att länka samman olika system, applikationer och arbetsflöden för att automatisera och digitalisera gamla och manuella processer Att transformera och omarbeta data för att åstadkomma förbättrad kundkommunikation och personanpassad produktion Att samla in produktions- och tryckeridata i användarvänliga instrumentpaneler för att bidra till principerna för lean manufacturing och kontinuerlig förbättring  Att koppla samman kunder, distansarbetare och produktionscentraler via e-handel, mobilt arbete och lösningar för inlämning av jobb
 
Viktigaste punkterna
 • Företagsledning och utskrifts-MIS (Management Information System) 
 • Automatiserade arbetsflöden och optimering av post 
 • Utmatningshantering 
 • Hantering av kundkommunikation prepress 
 • Avancerad färghantering 
 • Web-to-print
Kontakta oss

Utskrift i breda och stora format

areo

Fånga nya möjligheter

I takt med att utskriftsföretag i alla storlekar satsar på nya tjänster fortsätter marknaden för breda format att expandera med en rad applikationer som blir mer varierande för varje dag.
 
Vårt miljövänliga och mångsidiga urval av bred- och storformatsskrivare och skrivare för direkt utskrift på kläder tillgodoser flera specialiserade användningsområden, från grafisk konst och skyltning till utskrift på inköpsplatsen och reklamtryck. Vi erbjuder beprövade lösningar för rullmatade, hybrid- och flatbäddsystem för att tillgodose hela spektrumet av dina behov av storformatskyltar och grafik.
Kontakta oss

Professionella och tekniska tjänster

areo

Ledande tekniska tjänster

 • Tjänster för att reparera och avhjälpa skador
 • Färghanteringstjänster  
 
Affärsutvecklingsprogrammet EDGE 
Varje EDGE-tjänst är skräddarsydd för att ge dig maximal ROI. Som kund till Ricoh kan du lita på Ricohs breda erfarenhet och den omfattande expertisen hos vårt team för att föra ditt företag framåt.
 
EDGE-tjänster: 
 • Framtagning av värdeförslag 
 • Försäljningscoaching: Sälja värde 
 • Skapa effektiva marknadsföringsplaner: Marknadsföra värde -Utveckla ett framgångsrikt företag för onlineutskrifter 
 • Datadriven direktreklam
 
Ricohs Business Booster-webbplats
Som kund till Ricoh har du rätt till exklusiv åtkomst till en webbplats endast för medlemmar.
Här är vad du får:
 • Branschinformationsdokument och forskning från Keypoint Intelligence 
 • InfoTrends och NAPCO Research 
 • Vertikala marknadsguider för att hjälpa dig utöka din kundbas 
 • Artiklar och insikter om att förstärka dina säljteam 
 • Produktionsklara utskriftsprover 
 • videohandledningar för 5:e färg och filkonfigurationsguider 
 • Webbinarier för att öka kunskaperna 
 • Produkt- och applikationsvideor, bildbibliotek och marknadsföringsresurser 
 • Månatliga meddelanden med nytt innehåll
Kontakta oss

Ricohs ekonomiska tjänster

Köp den teknik och de tjänster du behöver på ett sätt som passar dig.
 
Ricoh Capitals finansieringsalternativ gör det möjligt för dig att sprida kostnaden för ditt köp och ta kontroll med en enda, förutsägbar faktura som levereras månadsvis eller kvartalsvis.

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss