HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Värden, vision och mission

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder så att vi kan erbjuda innovativa produkter och tjänster som stämmer överens med era affärsmål. Vi strävar efter att öka värdet på era tjänster och produkter. Vi anpassar oss till förändrade affärsklimat.

Vår ledningsfilosofi

Våra grundprinciper – älska din nästa; älska ditt land; älska ditt arbete – formulerades 1946 av vår grundare Kiyoshi Ichimura. De utgör hörnstenarna i hur vi gör affärer och uppmuntrar oss att ständigt förbättra och bidra till välbefinnande för alla berörda parter - inklusive våra familjer, kunder och samhället som helhet.

Genom att följa vår ledningsfilosofi är vi trogna vår policy för samhällsansvar och miljömässig hållbarhet och vårt ansvar gentemot framtida generationer.

The RICOH Way

The Ricoh Way är vår globala företagsfilosofi som ligger till grund för vår organisations identitet. Världen globaliseras i allt snabbare takt och att ha grundläggande och gemensamma värderingar för vår globala organisation ger oss en vägledning för hur vi ska fatta beslut, agera och lösa de komplicerade frågor och utmatningar som våra kunder ställs inför.

Kunden i fokus

Som en del av ett globalt företag har våra medarbetare i uppdrag att ta hand om människor, vår bransch, vårt samhälle och vår planet. Vi ägnar vår vinnaranda, innovation och vårt teamwork åt att finslipa vårt kundfokus och vi ser till att vi uppfyller de högsta kraven när det gäller etik och integritet.

Att alltid sätta kunderna i främsta rummet och ge dem en förstklassig upplevelse av våra verksamhetsområden är en röd tråd som löper genom vår företagskultur.

Endast det bästa är gott nog

Vi strävar efter att leverera tjänster och produkter som förbättrar våra kunders livskvalitet. Vi är också starkt motiverade att bidra till ett hållbart samhälle och att fortsätta leverera innovativa tjänster som ger våra kunder ett mervärde och inspiration varje dag.

Vi belönar våra medarbetare för exceptionell service och innovation genom The Ricoh Way Award, som hyllar de som arbetar bäst enligt The Ricoh Way på både lokal och global nivå.

Engagemang för vår planet

Vårt engagemang för en hållbar miljö är en del av vårt kulturarv och sätter sin prägel på varje aspekt av vårt företag, från tillverkning till distribution, från försäljning till återvinning. Miljömedvetenhet genomsyrar allt vi gör.