Print room

Bygg ett skrivarrum för att anpassa dig till nya sätt att arbeta

Skrivarrum

Skrivarrummen håller på att förändras – efterfrågan på digitala utskrifter och utökade utskriftsapplikationer sätter press på både organisationer och professionella tryckerier.  Behovet av utskrifts- och affärstjänster på plats med förmågan att anpassa sig till förändrade marknadsförhållanden har aldrig varit större. Samtidigt står produktivitet, effektivitet och kvalitet högt på dagordningen eftersom konkurrensen om att leverera nya utskrifts- och digitala tjänster ökar.
I denna föränderliga värld ser organisationer det värde som skrivarrum, eller centrala reprografiavdelningar (CRD), kan tillföra affärskritiska processer. För att framtidssäkra din verksamhet har det blivit avgörande att införa digitala dokumenttjänster, tillgodose behoven hos distansarbetare och effektivt hantera post och kundkommunikation. 
Med ett team av branschspecialister och en prisbelönt portfölj hjälper Ricoh dig att påskynda transformationen av ditt skrivarrum till ett centrum för kommunikation. Förutom att hantera tillväxten i marknadsförings- och reklamutskrifter kan vi hjälpa till med att hantera blandad kommunikation över både pappers- och digitala format.
 
Vi kan hjälpa dig att identifiera nya affärsmöjligheter för att utöka tjänsterna, generera nya intäktsströmmar eller kostnadsbesparingar för utskrifter och leverantörer för att säkra framtida investeringar.

Lösningar och tjänster

Svartvita utskriftssystem

areo

Ge kraft åt din utskrift på begäran

Många skrivarrum förlitar sig fortfarande på grundläggande produktion av svartvita papperskopior, men många svartvita utskriftssystem saknar produktivitet och de förbättrade efterbehandlingsfunktioner som behövs idag för att hålla jämna steg med efterfrågan.
 
Vårt svartvita utbud erbjuder den tillförlitlighet som behövs för att producera de vanliga svartvita dokumenten på begäran, samtidigt som det ger möjlighet att automatisera komplexa efterbehandlingar med hjälp av flera olika alternativ för inline-efterbehandling av dokument som finns tillgängliga över hela vårt sortiment.
Kontakta oss

Utskriftssystem med fyra eller fem färger

areo

Få uppmärksamhet med överlägsen utskriftskvalitet och nya användningar

Fyrfärgsutskrift är tillräckligt för vissa utskriftsjobb men med femfärgsutskrift i huset är de kreativa möjligheterna och nya användningsmöjligheterna oändliga.
 
Vårt marknadsledande färgutbud erbjuder överlägsen färgkvalitet från utskrift-på-begäran på instegsnivå till höghastighetsproduktion, alla med ett litet fotavtryck, kapacitet för hantering av breda medier och maximal produktivitet – oavsett behov eller tillämpning. Med våra flaggskeppsprodukter för medelstor produktion är vi till och med en färg bättre – vi erbjuder femfärgstryck med flera toneralternativ, som t.ex. vitt, neonrosa, fluorescerande gult och till och med guld och silver. 
Kontakta oss

Programvaru- och arbetsflödeslösningar

areo

Programvarulösningar som tar dig till nästa nivå av kundservice och effektivitet

Vår breda portfölj av programvarulösningar för produktions- och flödeshantering hjälper till att driva affärsverksamheten framåt genom att ansluta till användare på kontoret eller hemma, möjliggöra onlinebeställningar och automatisera arbetsflödesprocesser för att maximera effektiviteten i din verksamhet.
 
Vi kan hjälpa dig att producera mer med mindre genom att bygga beröringsfria arbetsflöden som hjälper dig att spåra, placera i kö och balansera utskriftsjobb över flera skrivare.
 
För att öka effekten av kundkommunikation har vi också en rad lösningar för att stödja personalisering och riktad marknadsföring samt bygga kraftfulla arbetsflöden för att optimera utskicksprocesser.
 
För kritiska dokument- och transaktionsproduktionsmiljöer kan vi också hjälpa till med systemkoppling, transformation av dokument eller data och omarbetning av dokument liksom arbetsflöden som säkerställer trygghet och datasäkerhet.
Kontakta oss

Ricohs ekonomiska tjänster

Köp den teknik och de tjänster du behöver på ett sätt som passar dig.
 
Ricoh Capitals finansieringsalternativ gör det möjligt för dig att sprida kostnaden för ditt köp och ta kontroll med en enda, förutsägbar faktura som levereras månadsvis eller kvartalsvis.

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss