HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Vår historia

Ricoh i Europa, Mellanöstern och Afrika

I linje med vår tagline imagine. change. fokuserar vi på att nyttja möjligheter i ny teknik för att förbättra våra informationstjänster. Tidslinjen nedan visar vad vi har gjort sedan start i Europa. Utöver intern tillväxt har vi investerat i ett antal strategiska förvärv för att bredda vårt tjänsteutbud i flera regioner.

2015

 • Förvärvade Impromat, en ledande distributör av digitala kontorslösningar i Tjeckien och Slovakien
 • Utökade expertisen inom IT-tjänster med förvärvet av den ledande brittiska IT-konsulten Ridgian
 • Utvidgade verksamheten till Mellanöstern som en del av en övergripande strategi för att stödja kunder på viktiga tillväxtmarknader

2014

 • Det ledande italienska IT-företaget NPO Sistemi ansluter sig till Ricoh Group
 • Expansion i Turkiet med förvärv av distributören Saral Buro Pazarlama Limited Sirketi, Merkezi (Saral) och kontors- och produktionssystemdistributören Ofisteknik

2013

 • Förvärv av den produktiva teknikkonsulten Aventia i Spanien

2012

 • Etablerade nya dotterbolag i Turkiet för att kunna tillhandahålla tjänster och support till tryckerier  i regionen
 • Tillgångsförvärv i tyska IT-företaget ADA

2010

 • Infoprint Solutions blev en del av Ricoh-koncernen och gav oss en ledande ställning inom grafisk produktion

2009

 • Förvärvade den svenska distributören och IT-leverantören Carl Lamm vilket utvidgade bolagets befintliga erbjudande i Sverige och den bredare nordiska och EMEA-regionen

2008

 • Förvärvade dokumenthanteringssystemet och tjänsteleverantören IKON Office Solutions Inc. för att utöka vårt försäljnings- och servicenätverk och stärka vår verksamhet inom grafisk kommunikation

2006

 • Förvärvade Danka Europe och IKON France att utöka vår service och support i större länder i Europa

2004

Förvärvade Hitachi och IBM Print Divisions för att kunna lägga till nya produkter och lösningar till vår produktions- och allmänna kontorsportfölj

2001/2002

 • Lanier och Savin blev en del av Ricoh-koncernen och gav ett starkare stöd och nya lösningar till våra nationella och globala marknader

1995

 • Förvärvade NRG Group PLC (Nashuatec, Rex-Rotary, Gestetner, tidigare Gestetner Holdings PLC) i Storbritannien

Ricoh Global

Ricoh Company, Ltd. grundades 1936, är baserat i Tokyo, Japan och har en global närvaro. Vi har över 108 000 anställda över hela världen och är specialiserade på kontorslösningar och grafisk kommunikation.

Vi arbetar med organisationer över hela världen med att modernisera arbetsmiljöer och effektivisera dokumenthantering. Vi utvecklar också projektorer och kameror, industriprodukter och lösningar inom nätverkssystem.

Följ länken nedan för att ta reda på mer om vår globala historia.