IT-infrastrukturlösningar och -tjänster
IT infrastructure services

Skräddarsydd skötsel av din kritiska IT-infrastruktur

IT-infrastrukturlösningar och -tjänster

I dagens digitala värld är din IT-infrastruktur ryggraden i din organisation. Ditt företag är beroende av den, men många företag saknar aktuell expertis och täckning för alla IT-stackar och förlitar sig på tredje part för att tillgodose sina specifika behov. Eftersom tredje part ofta inte är överens om tillvägagångssätt, verktyg och metoder kan detta medföra en inkonsekvent upplevelse när problem uppstår.
 
Släpp lös din fulla potentia
Ricoh tillhandahåller effektiv, säker och tillförlitlig förvaltning av din affärskritiska IT-infrastruktur  och hjälper dig att släppa lös din fulla potential.
  • Konsolidering, standardisering, automatisering och virtualisering av system  
  • Hårdvaru- och programvarulösningar  
  • Managerade tjänster och konsulttjänster
Ett skräddarsytt tillvägagångssätt som stöds av vår globala räckvidd
Vi skräddarsyr lösningen för att uppfylla dina specifika behov  och med vår globala räckvidd erbjuder vi ett konsekvent tillvägagångssätt som följer de senaste branschstandarderna. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med att låta våra specialister hantera dina IT-frågor så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt för din kärnverksamhet. 

Lösningar och tjänster

Virtualiseringstjänst

areo

Optimera och förenkla genom virtualisering

Eftersom energiförbrukningen i datacentra ökar snabbt har det blivit viktigare än någonsin att investera i resurser som säkerställer att din IT-infrastruktur kan hållas igång hela tiden. Detta sker samtidigt som kraven på att förbättra IT-supporten ökar ytterligare.
 
Omfattande vägledning och support
Virtualisering är en viktig katalysator i den moderna IT-infrastrukturen och erbjuder den flexibilitet du behöver för att stödja din digitala transformation. Vår omfattande och integrerade kompetens, förmågor och vägledningar för bästa praxis ger dig sinnesro och det stöd som behövs för att hantera och minska dina risker för avbrottstid.  
  • Optimera din infrastruktur och energiförbrukning  
  • Accelerera tiden till implementering  
  • Migrera gamla applikationer till fullständigt virtualiserade miljöer 
Kontakta oss

Infrastruktur, Lagring och Hantering med hjälp av Server Core (serverkärnan)

areo

Rätt infrastrukturlösning för dina behov

Idag måste system hela tiden vara tillgängliga och skyddade. Kapacitets- och säkerhetsproblem måste identifieras och lösas proaktivt innan de påverkar verksamheten. Systemen måste vara flexibla och kunna reagera på ändrade prioriteringar och ökade krav. Detta kan sätta dina IT-team under press när de borde fokusera på att hålla sin verksamhet igång så smidigt som möjligt.
 
Har ett leverantörsoberoende tillvägagångssätt
Vi tar itu med dina problem genom att analysera dina specifika behov och säkerhetskrav för att bygga en skräddarsydd infrastruktur. Med vårt leverantörsoberoende tillvägagångssätt kan vi stödja dina krav med specialiserade ingenjörer, vilket ger dig förtroendet för att lagra, hantera och tolka data oavsett hur stor din verksamhet är. 
Kontakta oss

Att få rätt blandning av moln-hybrid

Vår guide visar dig hur man implementerar rätt blandning av moln- och hybridlösningar för att tillhandahålla effektiv, skalbar och säker infrastruktur och tjänster.

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss

Ricohs företagstjänster

Utforska en samling professionella tjänster och lösningar för att hjälpa din organisation att göra framsteg på sin digitala resa.

Se alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience

Digital Upplevelse

Vårt mycket kompetenta team av datavetare och utvecklare utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som hjälper dig att nå högsta möjliga kundengagemang.

Läs mer

Business Process Management

Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.

Läs mer

Cybersäkerhet

Vi kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter och växa med självförtroende.

Läs mer

Moln och infrastruktur

Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.

Läs mer

Digital Arbetsplats

Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.

Läs mer