homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

RICOH Intelligent Support

RICOHs intelligenta support omfattar vår sofistikerade service- och supportplattform – en kraftfull kombination av ständigt tillgänglig intelligens för enhetsunderhåll och snabb tillgång till support när du behöver den.

RICOHs intelligenta support erbjuder en kontinuerlig, proaktiv service som vänder uppochner på traditionell kundsupport och som ser till att din enhet fungerar dygnet runt. Så istället för att gripa in när ett problem har uppstått, arbetar denna extraordinära plattform ständigt för att förutse problem och bidrar till att förhindra att de uppstår.

Med hjälp av toppmodern teknik och dataanalys övervakar RICOHs intelligenta support ständigt enhetens interna funktioner, så att den blir tåligare och tillförlitligare än någonsin och levererar suveräna resultat utan avbrott. Men om ett problem uppstår är våra supportresurser tillgängliga online för att hjälpa till att åtgärda det omedelbart. Så i samma stund som din Ricohenhet anländer, finns vår omfattande underhållsservice där och ger dig ett ojämförligt skydd och underhåll.

Genom en mängd program- och tjänstelösningar, tillhandahåller denna sofistikerade plattform tre huvudsakliga funktioner:

• Snabb installation och konfiguration med sömlös dataöverföring
• Webbhjälp och RemoteConnect-support för snabb hjälp precis framför dig
• Internt enhetsunderhåll för optimal prestanda och säkerhet

Upptäck hur denna integrerade support- och serviceplattform arbetar för att maximera enhetens drifttid och prestanda, där mycket av underhållet sker utan att du ens vet att det utförs.

 • Ricohs intelligenta enheter

  Ricohs intelligenta enheter

  Skalbar. Säkra. Hållbar. Enkel. Framtidssäkra din arbetsplats med RICOH Intelligenta Enheter.

 • RICOH Smart Integration

  RICOH Smart Integration

  Genom att ansluta din multifunktionsskrivare till externa molntjänster kan du jobba smartare och öka produktiviteten.

 • IM C2000

  IM C2000

  Upptäck det nya utbudet av RICOHs intelligenta enheter


RICOH Intelligent Support Broschyr om RICOHs intelligenta support

Broschyr om RICOHs intelligenta support

Läs mer om hur RICOHs intelligenta support fungerar

Ladda ned broschyr


RICOH Intelligent Support Web Help

RICOH Intelligent Support Web Help

Learn more about this core function

Download flyer


Hittade du inte vad du sökte?

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

Kontakt