RICOH Intelligent Support
RICOH Intelligent Support

RICOHs intelligenta support

Maximera drifttiden med enkel och snabb support

Underhåll som ständigt utvecklas

RICOH Intelligent Support vänder upp och ner på traditionell kundsupport och erbjuder en kontinuerlig, proaktiv tjänst som ser till att din enhet fungerar dygnet runt. Istället för att hjälpa till när ett problem har uppstått, arbetar denna extraordinära plattform heltid för att förutse problem och hjälpa till att förhindra att de uppstår.

Med hjälp av toppmodern teknik och dataanalys övervakar RICOH Intelligent Support kontinuerligt enhetens interna funktioner så att den blir mer motståndskraftig och tillförlitlig än någonsin och levererar enastående prestanda utan avbrott. Men om problem ändå skulle uppstå, finns vårt utbud av online-supportresurser tillgängliga för att hjälpa till att lösa problemen direkt. Från det att din Ricoh-enhet anländer finns vår omfattande underhållstjänst där och ger dig oöverträffat skydd och underhåll.

Molntjänster, AI och big data ger dig underhållstjänster som ingen annan

Upptäck hur denna integrerade support- och serviceplattform arbetar för att maximera enhetens drifttid och prestanda, där mycket av underhållet sker utan att du ens vet att det utförs.
 
Titta på videon för att lära dig mer. 

Kontakta oss!

Ta vara på kraften i intelligent support

Kontakta oss om du vill veta mer om  framtiden för supporttjänster med RICOH Intelligent Support.

Kontakta oss