HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Integrated IT Lifecycle Services

Ricohs integrerade IT-tjänster gör det möjligt för nationella och internationella företag att optimera och förändra sin IT-infrastruktur.
Vår IT-tjänsteportfölj är baserad på branschpraxis och vi hjälper organisationer att utveckla IT-strategier och definiera, utforma och implementera komplexa infrastrukturprojekt. När infrastrukturen är på plats kan vi erbjuda kraftfulla, flexibla supportalternativ.
För multinationella företag erbjuder vi en samlad kontaktpunkt för att samordna lösningar lokalt och internationellt för alla era Ricoh-tjänster. Detta stöds av vår Service Desk, våra lokala teknikcenter och ett omfattande nätverk av servicetekniker.
Ricohs integrerade IT-tjänster erbjuder ett omfattande och anpassningsbart utbud av IT-tjänster för att komplettera era befintliga resurser, inklusive infrastrukturtjänster på plats vilket frigör tid för era interna team att fokusera på strategiska förbättringar och innovation.
Vår tjänsteportfölj omfattar: 

 • Rådgivning, utformning och förändringsledning 
 • Produkt- och logistikhantering 
 • Konfiguration and driftsättning 
 • Servicehantering 
 • Support och underhåll 
 • End-of-life-tjänster
Funktioner och fördelar

Som en strategisk partner till våra kunder arbetar vi med er för att avgöra vilka tjänster som har störst värde för er organisation så att er supportstruktur är målinriktad och effektiv.
Vi erbjuder rådgivning, utformning, inköp, leverans, drift, underhåll och optimering av infrastruktur som ger rätt stöd där det behövs. Vi hanterar och levererar våra tjänster med branschledande metoder som ITIL, Prince2 och Six Sigma, vilket ger en jämn och hög standardkvalitet över olika geografiska regioner.
Sänka kostnaderna för IT-leverans
Genom att välja Ricoh som er IT-partner kan ni förenkla hanteringen av IT och frigöra värdefulla medarbetare från operativa åtaganden.
Vårt sortiment av tjänster som stödjer era interna team hjälper er att sänka era operativa kostnader, minska komplexiteten och ge påtagliga kostnadsfördelar. Våra integrerade IT-tjänster ger er fullständig kontroll över de tjänster ni får, och Ricohs tydliga och kostnadseffektiva debiteringsmodell förenklar även er budgetplanering.
Öka infrastrukturens produktivitet
Vår tekniska support är utformad för att säkerställa hög prestanda och optimerad infrastruktur som driver effektivitet inom företagets IT-miljö. Vår teknikinnovation, våra ackrediterade team och strategiska tekniksamarbeten levererar IT-lösningar som på ett tillförlitligt sätt förbättrar er verksamhet.
Välj från en katalog med integrerade, skalbara supportalternativ
Vårt IT-supporterbjudande är omfattande och skalbart och vår Service Desk erbjuder en samlad kontaktpunkt för slutanvändare för ett konsoliderat utbud av stödtjänster, både lokala och multinationella. IT-tjänsterna kan integreras med våra tjänster för dokument- och kommunikationsinfrastruktur vilket ger en samordnad strategi för att hantera er IT.

Kundcase

Ricoh hjälper speditör med IT-infrastruktur för huvudkontor

Detta företag är en ledande leverantör av konsumentleveranser och hanterar nästan 200 miljoner hämtningar och leveranser varje år. Efter en avknoppning från moderbolaget behövde företaget upprätta ett nytt huvudkontor med supporttjänster och ny IT-infrastruktur. För att förkorta tiden till driftsättning och förbättra den befintliga supporteffektiviteten outsourcade företaget hanteringen av sin IT-infrastruktur för stationära datorer till Ricoh.
Som stöd efter kontorets omlokalisering arbetade Ricoh med företagets IT-team för att utforma, hantera och implementera ny infrastruktur för slutanvändare, arbetsplats och servrar. Ricoh gav också stöd till flera förändringsprojekt som byggdes på kärninfrastrukturen, inklusive migrering av e-post från Lotus Notes till Microsoft Exchange.
Ricoh övervakar och underhåller slutanvändardatorer, datacentersystem och programvaror för att maximera IT-tillgänglighet. Vi hanterar företagets IT Service Desk med lösningar både på plats och på distans för flexibla responsalternativ.
Ricoh erbjuder en flexibel katalog med IT-tjänster för att stödja snabba förändringar och tillmötesgå olika affärskrav. Vi ger också råd och vägledning om utveckling av företagets IT-strategi och erbjuder tillgång till information om tekniska framsteg från olika tillverkare samt ger råd om hur dessa kan stödja er verksamhets krav.

Relaterade tjänster

 • Pay Per Seat

  Pay Per Seat

  Ett komplett utbud av konfigurerbara IT-tjänster för arbetsplatsen som levereras baserat på utnyttjande.

 • Power Office

  Power Office

  Två omfattande, kostnadseffektiva alternativ för IT-support avsedda för mindre företag.