HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

IT Infrastructure Services

IT spelar en viktig roll för att företag och organisationer ska kunna vara konkurrenskraftiga, kunna nyttja nya kundkanaler och anpassa sig till förändringar i arbetsmiljön, men IT utmanar också och ställer stora krav på egen personal. Ricohs IT-tjänster är till för att underlätta med effektiva, integrerade tjänster. Oavsett om ni är ett litet företag som letar efter kostnadseffektiv och tillförlitlig support eller en internationell organisation som vill förvandla er infrastruktur, erbjuder vi kompetens och flexibla lösningar för att möta era behov.

I dagsläget är informationsteknik drivkraften bakom både din verksamhet och dina kundrelationer. Med den rätta tekniken kan ditt företag vara den flexibla och kunskapsstyrda organisation som dina kunder efterfrågar. 

I Ricohs portfölj väljer du lösningar av vital och fundamental betydelse för att uppnå företagets mål, lokalt såväl som globalt: arbetsplats, användarupplevelse (UX), beslutsstöd (BI), IT-infrastruktur och kundanpassade tjänster med fokus på verksamhetens resultat, effektivitet, flexibilitet och riskminimering genom digitalisering.


Arbetsplatstjänster

Arbetsplatstjänster

Vill du uppdatera IT på din arbetsplats och förstärka personalens samarbete genom produktiva verktyg?
Oavsett om det rör sig om att implementera Office365, utöka kontorets support för datorer eller hårdvarans internet (IoT) regionalt eller globalt, teckna effektiva serviceavtal (SLA) för utrustning i olika lokaler, införa mobil teknik hos säljarna på fältet eller nya samarbetsverktyg för personalen, är vi ditt stöd i arbetet.


Data och analys

Bli smartare och snabbare på marknaden, lär känna din kundkategori, förstärk personalens kunskaper och insikter och förbättra företagets resultat. Ge din intelligenta verksamhet en boost. Låt våra experter sätta dina data i arbete och få värdefulla insikter både på kund- och personalnivå genom avancerade datalösningar.

Data och analys

Användarupplevelse

Användarupplevelse

Våra experter på intelligenta applikationer, e-handel och portaler arbetar innovativt tillsammans med dig som kund, i syfte att lyfta fram företagets tekniska förutsättningar och stärka ditt varumärke och dina produkter, till gagn för såväl dina kunder som din personal.


Infrastruktur

I dagens snabba, digitala värld handlar några av de mest kritiska verksamhetsområdena om teknik. För att lyckas väl med företagets digitalisering behövs en bakomliggande och stödjande infrastruktur som anpassas och utvecklas i takt med behoven i din verksamhet.

Infrastruktur

Våra investeringar i Global Excellence och innovationer

Att leverera bra IT-tjänster handlar inte bara om att erbjuda de rätta lösningarna. Vi investerar kontinuerligt i innovationer, och med vår robusta tjänstestruktur kan vi i samarbete med våra kunder leverera spetskompetens och skalbarhet, över hela världen.


Nav för innovation, användarupplevelse och agil utveckling

Experterna i vårt innovationsnav samarbetar med kunderna och ledande vetenskapliga institutioner. De är specialister på digital UX-teknologi och använder tekniken för att utveckla verksamheter och kundrelationer.

Effektivitet och kvalitet vid vårt Service Operations Centre

Ricoh IT Service Operations Centre är vårt expertcentrum för datacenter- och infrastrukturtjänster. Vi arbetar dygnet runt för att hålla din verksamhet säker och i drift.

Kontakta ossspace


Sätt ett kryss i den här rutan om du vill att vi skickar mer information om våra produkter och tjänster. Du kan när som helst avbryta fortsatta meddelanden. Gå bara in på sidan med kontaktinställningar och ange att du inte vill ha fler meddelanden från oss.
Mer information om hur vi använder dina data finns i vår integritetspolicy.