homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Tre av Ricohs kommunikationsprodukter vinner pris på ISE 2016 Awards

20 april 2016
Unified_communication_system_p3500Tre av våra kommunikationsprodukter vann i tre olika kategorier på ISE 2016 Awards:

Ett team av juryrepresentanter besökte över 1 100 utställare på ISE 2016, världens största AV-mässa, som hölls i Amsterdam (9-12 februari) för att bedöma produktutbudet som visades och för att välja ut de bästa i varje kategori.

Ricohs monter på ISE visade vårt Connect & Collaborate-erbjudande som levererar produkter och tjänster som underlättar för ett effektivt och smidigt samarbete. Teknik som visades var nästa generations interaktiva skrivtavlor, projektorer och videokonferenssystem.

– Vi är oerhört stolta över att tre av våra produkter valts ut som vinnare bland tusentals produkter i respektive kategori. Vi har utvecklat vårt Connect & Collaborate-koncept och tjänsterna som ingår för att tillmötesgå krav från en krävande digitalt fokuserad arbetsstyrka. Alltfler yrkesverksamma har behov av att ha tillgång till information, att kunna sammanställa och dela dokument i realtid oavsett var de befinner sig. Och med våra lösningar är ett avancerat gränsöverskridande distanssamarbete fullt möjligt, säger Tobias Andersson, Director Communication Services, Ricoh Sverige AB.

Ricoh P3500 Unified Communication System är ett videokonferenssystem som integrerar video, ljud, text och interaktiv media i en enhet inte är större än ett A4-ark och som är lätt att bära med sig för interaktiva möten online. Det är enkelt att installera och kan användas för att länka flera webbplatser.

P3500 belönades även 2015 med iF Design Award, ett prestigefullt designpris som delats ut av iF International Forum Design GmbH sedan 1953. Vinnande produkter som uppmärksammas, bland 4 700 andra produkter, hyllas för sin överlägsna design.

Ricohs Huddle Space Meeting Room är en lösning som kan utnyttjas i öppna kontorsmiljöer. Man konverterar ett område till ett mötesutrymme för snabb och effektiv kommunikation. Det hjälper kunder att utnyttja sina fastigheter och lokaler maximalt. Ricohs interaktiv skrivtavla på 21,5 tum används som kärnprodukt, och ljudabsorberande paneler och sittplatser för 4-6 personer ställs upp för att skapa en enkel mötesplats som inte är bokningsbar. Det underlättar för grupper att träffas snabbt och enkelt för effektivt beslutsfattande och ökad produktivitet.

Ricohs bärbara videokonferenssystem är ett steg in i framtiden. Utrustningen består av en framåtvänd kamera och en HMD-skärm som bärs på huvudet plus ett batteripaket med en kontrollpanel. Bärbara videokonferenser används i specifika miljöer - inom sjukvården, logistik, och i farliga miljöer till exempel där en fälttekniker eller kirurg behöver konsultera en expert på annan plats via video. Med den här utrustningen kan experten se precis hur det ser ut. Ricoh kör koncepttester inom logistik och i gruvmiljöer för den här produkten.

Mer information om Ricohs kommunikationstjänster.

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com