Ricoh utökar produktportföljen inom diktering och taligenkänning med SpeechLive
10.05.2017

Ricoh utökar produktportföljen inom diktering och taligenkänning med SpeechLive

Ricoh Sverige AB, Solna, 10 maj 2017

SpeechLive levererar färdigskrivna dokument i realtid. Det är en flexibel molnbaserad lösning från Philips som är enkel att använda och som har mycket hög säkerhet. Det är en tjänst som du ansluter dig till online och som kan användas var du än befinner dig.

Speechlive_640

Tjänsten ger ständig tillgång till ljud- och textfiler så att flexibla arbetssätt kan nyttjas fullt ut. Arbetsflödet är enkelt och alla typer av grundläggande it-infrastruktur kan användas. Tjänsten köps in som en prenumeration och det finns olika alternativ tillgängligt för att kunna tillmötesgå olika företags behov och storlek, från mindre enskilda firmor till större företag med många anställda.

Ingen specialutrustning krävs. Det går bra att använda en smartphone för att diktera men det finns även specialanpassade diktafoner att tillgå. Oavsett om du använder en diktafon eller en smartphone kan du på ett professionellt sätt spela in, redigera och skicka inspelningar för transkribering direkt från enheten. Arbetsflödet är webbaserat och inga komplicerade programvaror behövs.

– Molntjänsten går att använda tillsammans med alla diktafoner och mobiltelefoner som det går att skapa en ljudfil med. Ljudfilen skickas upp i molnet och efter några sekunder kommer den tillbaks som skriven text. Tekniken för taligenkänning är mycket bättre idag än för bara några år sedan och alla företag och organisationer som skapar textdokument kan ha stor användning för tekniken som skapar både kvalitetsförbättringar och mycket stora tidsvinster, säger Pär Bernström, Speech Manager, Ricoh Sverige.

Ricoh ser stora effektivitetsvinster för många branscher med SpeechLive. Alla dokument-intensiva verksamheter som vårdsektor, advokatkontor, journalister, polis, försäkringsbolag och byggindustri har mycket att vinna på att implementera en lösning för talhantering. Mer information om Ricohs lösningar och värdeerbjudanden anpassade för respektive bransch finns här.

Testa SpeechLive i en månad helt utan kostnad
Kontakta Pär Bernström, kontaktuppgifter nedan, så hjälper han dig eller fyll i kontaktformuläret på bifogad länk: http://www.talhantering.se/speechlive/speechlive-testa-fritt/.

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com