HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Managed Testing Services

I dagens snabbrörliga affärsklimat har företag och organisationer inte råd att stå stilla. Ny teknik och uppdaterade arbetsprocesser kan förbättra verksamheten och skapa ett försprång gentemot konkurrenter. Men förändring kan också innebära en risk. Vid felaktig hantering kan fördelar med planerade förbättringar försenas eller minskas.

Dokumentflöden är ofta i fokus vid optimeringsinitiativ, eller representerar en av de komponenter som påverkas av förändringar i andra delar av IT-miljön. För att säkerställa att dokumentinfrastrukturen presterar väl är det viktigt att uppgraderings- och implementeringsprojekt planeras noggrant och att deras bredare inverkan utvärderas innan start.

Ricohs Managed Testing Services erbjuder en rad flexibla outsourcade test- och kvalitetssäkringstjänster som kan hjälpa er att genomföra förändringsprojekt som involverar Ricoh-teknik på ett framgångsrikt och effektivt sätt. Baserat på våra framgångar med att leverera och stödja avancerad dokumentinfrastruktur och dedikerad testning av hård- och mjukvara, kan våra Managed Testing Services hjälpa er att snabbt identifiera och minimera eventuella risker.

Våra testare är certifierade av International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) och drar nytta av Ricohs erfarenhet av att driftsätta och hantera dokumentresurser för att avgöra vilket tillvägagångssätt som är bäst för er verksamhet. Vårt team kan också ge råd om bästa praxis för driftsättning och optimala hård- och mjukvarukonfigurationer.

Funktioner och fördelar

Ricohs Managed Testing Services kan hjälpa er att:

Leverera dokumentstruktur med högre kvalitet

Med vårt teststöd får ni en tydlig bild av er befintliga dokumentmiljö och var förbättringar kan göras för att öka kvaliteten på era system.

Bli effektivare

Vi ser till att tester utförs snabbt, kostnadseffektivt och utan behov av ytterligare resurser från ert IT-team. De kan istället fokusera på er kärnverksamhet som ger er organisation ett verkligt värde.

Upprätthålla strikt kostnadskontroll

Med våra Managed Testing Services kan vi avgöra i förväg exakt hur mycket tid och pengar som krävs för ett testprojekt. Avgifterna för våra testtjänster är produktionsbaserade. För varje åtagande presenterar vi resultat – motsvarande i förväg överenskomna kvalitetsnormer – för överenskommet pris, inom avtalad tid.

Minska risken i varje steg

Våra Managed Testing Services bidrar till att säkerställa att våra lösningar presterar tillförlitligt och effektivt inom den unika ramen för er IT-miljö. Med våra särskilda testanläggningar erbjuder vi resurssnål och snabb kvalitetssäkring för er driftsättning. Våra konsulter kan hjälpa er att definiera viktiga prestandaindikatorer och konfigurera era egna testmiljöer för löpande kvalitetssäkring.

Våra Managed Testing Services erbjuder:

  • Tydligt definierade och certifierade testmetoder med tydliga, konkreta resultat och värdefull rådgivning
  • Riktad tids- och kostnadseffektiv support när ni behöver det
  • Riskhantering vid uppgradering av kritiska dokumentprocesser
  • Detaljerade insikter gällande prestanda, kompatibilitet och användarupplevelse
  • Kostnadskontroll genom ett flexibelt utbud av testtjänster som passar olika affärsbehov
  • En integrerad strategi som gör att ni kan dra nytta av en heltäckande support för er dokumentinfrastruktur