IM C300

Vår nya multifunktionsprodukt (MFP) är den intelligenta maskin som du alltid har velat ha när du skannar, kopierar och skriver ut dina A4-dokument. Ingen mer frustration över ouppdaterade enheter. Det här är en färg-MFP som har en smart användarpanel med touchskärm och den uppgraderas hela tiden med den senaste tekniken.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Ricoh-tillbehörIM C300

Relaterade programvaror och appar

• Smart Device Connector

Smart Device Connector

Med Ricohs kostnadsfria app Smart Device Connector kan du snabbare och enklare skriva ut dokument och hämta skannade bilder med dinsmarta Apple-enhet eller NFC-kompatibla Androidbaserade enhet.

• @Remote - device management

@Remote

Med vår @Remote-teknik kan ni enkelt optimera er skrivarparks prestanda och miljöpåverkan genom att samla in detaljerad enhetsdata och omvandla den till värdefull information.