M C250FW

RICOH M C250FW med 4-i-1-funktion är en färg-MFP för företag. Denna multifunktionsskrivare har omfattande funktioner och en klassledande ägandekostnad. Lätt att installera. Den kan anslutas sömlöst i de flesta miljöer, och med inbyggd WiFi Direct och funktionen NFC (Near Field Communication) för närfältskommunikation har det aldrig varit lättare att ansluta.

Additional Support Options

Ricoh-tillbehörM C250FW