Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM 2702

Ricoh IM 2702 är en intelligent allroundskrivare för A3. Användarpanelen med pekskärm i färg förenklar handhavandet och stöder molnintegrering. På den smarta användarpanelen kan ett flertal intelligenta arbetsflödesverktyg hanteras. Smarta appar som t.ex. ID-kortskopiering kan laddas ned och automatisera tidskrävande processer.

Drivers & Firmware


Ricoh-tillbehörIM 2702