Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM C3500A

Denna allt-i-ett-färgskrivare med 35 sid/min är perfekt för flexibla arbetsmiljöer och stödjer mobilt arbete. Smart blipp-anslutning ger företagsanvändare nya möjligheter. Genom att snabbt identifiera sig, kan de frisläppa och skriva ut dokument som de har skickat till enhetens kö med hjälp av en smart telefon eller surfplatta.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


Ricoh-tillbehörIM C3500A