Cookiepolicy

Ricoh använder datainsamlingsverktyg som cookies för att ge dig en bättre upplevelse när du använder denna webbplats. Du kan ta reda på hur du ändrar dessa inställningar och få mer information om cookies här.

IM C2000A

Denna avancerade allt-i-ett-färgskrivare med 20 sid/min hanterar enkelt informationen och förenklar dokumenthanteringen. Den 10,1 tum stora smarta användarpanelen (SOP) förenklar användningen och möjliggör en sömlös interaktion med hjälp av smarta enheter.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


Ricoh-tillbehörIM C2000A