HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Licensavtal för slutanvändare

Tillsammans med dokumentation eller annan information som levererades tillsammans med produkten finns en kopia av relevanta villkor i licensavtalet, om inte kontaktar du Ricoh för att få en kopia av relevanta villkor.

Hämtningarna som finns på www.ricoh-support.com ("Programvarorna") är till Ricoh-produkter. Programvarorna ägs av Ricoh Europe PLC, 20 Triton Street, London, NW1 3BF, United Kingdom ("Ricoh") eller en tredjepartsleverantör som har gett Ricoh rätt att licensiera ut programvaran.

Du, slutanvändaren, ska använda programvaran enligt villkoren i det här avtalet. Genom att hämta hem programvaran till en dator accepterar du dessa villkor. Om du inte accepterar villkoren får du inte hämta någon programvara till någon dator.

Beviljad licens

Du kan använda programvaran tillsammans med den Ricoh-utrustning den är avsedd för. Du förbinder dig att använda programvaran på en dator som tillåter elektronisk åtkomst till utrustningen. Du får inte hyra ut, arrendera, sälja eller på annat sätt distribuera programvaran, inte heller ge dina licensrättigheter till någon annan.   

Godkännande

Du anses ha accepterat villkoren i avtalet genom att hämta hem programvaran.

Varaktighet

Licensen är giltig tills den avslutas. Ricoh drar in licensen genast om du inte följer villkoren i avtalet. Vid ett avslut måste du omedelbart och utan fördröjning förstöra alla kopior av programvaran och dess dokumentation.

Ägarskap

Det är ett uttryckligt villkor i detta avtal att programvarans namn och ägarskap hela tiden tillhör Ricoh eller tredjepartsleverantören som har gett Ricoh rätt att licensiera ut programvaran. 

Kopiering

Programvaran och dess dokumentation är upphovsrättsskyddad. Du får inte kopiera eller låta andra kopiera programvaran förutom den typen av kopior som krävs för driftsäkerheten. För det ändamålet kan max tre kopior göras. Alla sådana kopior lyder under de villkor som anges i det här avtalet. Du får inte ändra, anpassa, slå samman, översätta, bakåtutveckla, bryta ner, demontera eller skapa egna produkter utifrån hela eller delar av programvaran eller dess dokumentation. Du hålls som juridiskt ansvarig för alla typer av upphovsrättsbrott; ej auktoriserade överföringar, reproduktioner eller användning av programvaran och/eller dess dokumentation. Om bakåtutveckling eller nedbrytning krävs för intern kompabilitet kontaktar du Ricoh.

Garanti

Ricoh ger inga garantier till programvaran eller till dess dokumentation. Alla filer, drivrutiner och allt annat material levereras utan garanti.

Friskrivningsklausul

Ricoh friskriver sig så långt det är möjligt under gällande lag ifrån alla garantiåtaganden, direkta eller indirekta, inkluderade, utan begränsningar, implicita garantier för säljbarhet och för inneboende ändamålsenlighet.

Ansvarsskyldighet

Ricoh är inte ansvarsskyldiga för fel som påträffats i programvaran eller dess dokumentation, eller för inkomstförlust, dataförlust, kompabilitetsbrist, infektioner, förlorade möjligheter, följdskador eller tillfälliga skador som inträffat pga sådana fel. Så långt det är möjligt under gällande lag avsäger sig Ricoh all ansvarsskyldighet för skador som orsakats genom att programvaran har använts, eller genom att programvaran inte har kunnat användas.

Icke-spridningsavtal

Du får inte sälja, överföra eller på annat sätt tillgängliggöra/sprida programvaran till något annat företag, bolag och/eller person som är engagerad i forskning och produktionsutveckling och användning av handeldsvapen, kärn-, kemiska eller biologiska vapen och/eller robotteknik.

Möjlighet att avskilja

Om någon del eller föreskrift i detta avtal skulle vara omöjlig att verkställa eller stå i konflikt med lokalt tillämplig lag ska det inte påverka giltigheten för resterande delar eller föreskrifter.

Applicable law

This Agreement is governed by and construed in accordance with the laws of England.

Competent Court

All disputes arising in connection with this Agreement shall be submitted to the exclusive jurisdiction of the competent court in England.