homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Future of Work


Skapa sitt öde i tider av förändring

Arbetsplatserna förändras. Arbetsgivare fortsätter att ta till sig nya digitala verktyg i avsikt att öka produktiviteten samt för att förbättra arbetskvaliteten och användarupplevelsen. Men hur man gör rätt investeringar i arbetets framtid är en ständig gåta för företag att lösa. 

I en ny rapport presenterar Ricoh Europe efterforskning utförd av Arup kring hur teknologin kommer att forma våra arbeten med samarbete och hållbarhet i fokus. 

En studie kring europeiska arbetare bekräftar att en majoritet anser att arbetsgivare måste ge sin personal stöd för att uppnå bättre balans i arbetslivet i takt med att teknologin förbättras och automatiserar uppgifter. Undersökningen utfördes år 2019 och omfattade 3 000 svarande från länder som Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Nederländerna.


Arbetare anser att arbetsgivare ska hjälpa till att lösa samhällsproblem

Arbetare anser att arbetsgivare ska hjälpa till att lösa samhällsproblem

Anställda förväntar sig i allt större utsträckning att deras arbetsgivare ska bidra positivt till samhällsproblem. 

Tre fjärdedelar (74 %) av europeiska arbetare anser att arbetsgivare måste ge sina anställda stöd för att uppnå bättre balans i arbetslivet i takt med att teknologin förbättras och uppgifter automatiseras. Dessutom förväntar sig två tredjedelar (65 %) att deras arbetsgivare ska bidra till att lösa samhällsproblem som klimatförändring och jämlikhet. 

Samarbete och hållbarhet måste stå i centrum för alla moderna företag. Det är nyckeln till att tackla de stora problem vi står inför i dagens samhälle. Det kan inte överlåtas helt åt ideella organisationer och regeringar. Företag som återinvesterar vinst från teknologin i samhället kommer att blomstra och attrahera de störst talangerna."

Läs hela artikeln


Arbetsgivare har ansvar för att hjälpa arbetare fortbildas och anpassas till en föränderlig arbetsvärld

Arbetsgivare har ansvar för att hjälpa arbetare fortbildas och anpassas till en föränderlig arbetsvärld

Arbetare är optimistiska gällande de möjligheter som teknologi kommer att medföra på arbetsplatsen,det möjliggör för dem att arbeta mer flexibelt och samarbetsvilligt. Majoriteten (81%) förväntar sig att deras arbetsgivare ska tillhandahålla verktyg och utbildning för att anpassa sig till nya roller när tekniken förändras. 

Takten med vilken nya teknologier påverkar marknaden är högre än någonsin tidigare. Detta är en trend som inte visar på några tecken att avta. Det kommer att fortsätta att förändra sättet folk arbetar på till det bättre, ersätta svåra arbetsuppgifter och ge mer tid till anställda att kunna leverera ett mer värdefullt och tillfredsställande arbete. De bästa arbetsplatserna sätter samarbete och flexibilitet i hjärtat av sin verksamhet. Att bryta sig loss från traditionella arbetssätt kan visa sig vara ovärderligt för organisationer - och hjälper till att motivera och behålla talanger och kompetensen inom företaget.

Läs hela artikeln


Anställda vill ha AI-strategi för att främja arbetslivet

Anställda vill ha AI-strategi för att främja arbetslivet

Nästa generation maskiner kommer sannolikt att transformera arbetsplatsen. För många anställda är framtiden ljus. De flesta är optimistiska och tror att tekniken kommer att förbättra deras arbete. Men de kräver också mer från sina arbetsgivare. De flesta anställda förväntar sig att deras organisation investerar i de digitala verktyg som behövs för att fortbilda personal och uppfylla kraven för framtidens arbetsplats. 

Att göra det möjligt för anställda att fokusera på mer strategiska och kreativa uppgifter är också positivt för arbetsgivarna. Nästan tre fjärdedelar (72 %) av anställda säger att de vill bidra mer till organisationens resultat och framgång.

Men det finns en klyfta här. Många anställda inser fördelarna med tekniken, men bara 38 % säger att deras arbetsgivare har informerat dem om sin strategi för att implementera den.  

Läs hela artikeln