Viktig information gällande leveranser
30.03.2020

Viktig information gällande leveranser

Har du säkerställt att du har någon på plats, när vår leverans kommer? 

Under rådande omständigheter antar vi att många kontor kan vara stängda. Dessutom pressas transportbranschens kapacitet på grund av onormalt hög efterfrågan i kombination med viss sjukfrånvaro. 

Det är därför mycket viktigt att vi inte belastar logistiksystemen med onödiga returer på grund av att vi inte kunde leverera och ingen kunde ta emot leveransen.

Du kan bidra!

- Se till att någon är närvarande vid leveransen. 

- Se till att vi har rätt namn och telefonnummer till mottagaren

- Meddela eventuell annan leveransadress i tid

Har du bokat en leverans och leverantören nekas att leverera produkterna enligt överenskommelsen så kommer Ricoh att debitera för ytterligare en leverans. 

Hittills har Ricoh upprätthållit normal drift och vi har rutiner och system som gör det möjligt för oss att hantera de utmaningar som ligger framför oss. 

Tack för att du är en Ricoh kund! Hör gärna av dig till oss om du har någon fundering. 

Med vänlig hälsning 

Ricoh  Sverige AB

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com