TeamNorr och Ricoh tecknar partneravtal - ”Blir en bättre IT-partner för norrländska tillväxtföretag”
19.09.2022

TeamNorr och Ricoh tecknar partneravtal - ”Blir en bättre IT-partner för norrländska tillväxtföretag”

TeamNorr IT-Partner har tecknat partneravtal med Ricoh vilket innebär att TeamNorrs kunder nu får tillgång till ett bredare produktsortiment. Det är i första hand Ricohs sortiment avseende digitalisering av dokumenthantering samt interaktiva skärmar och konferenslösningar integrerat till Microsoft 365 som TeamNorr ser ett behov av att komplettera i sitt utbud.

¬– Ricohs lösningar inom både dokumenthantering och interaktiva konferensrum innebär att vi blir en ännu bättre IT-partner för våra kunder. Vi riktar oss framför allt till ägarledda tillväxtföretag i Norrland, som har ett stort behov av att digitalisera processerna i sina verksamheter, säger TeamNorrs vd Edward Lantz.

¬– Det känns otroligt kul att få TeamNorr som partner. Vi har följt deras tillväxtresa och är glada att de nu väljer att ta med oss på den framåt. TeamNorr finns placerade på strategiska orter i Norrland, vilket gör oss ännu starkare i vår täckning av Sverige, säger Christer Waldell, Partner Manager på Ricoh Sverige.

– Vi hjälper företag i Norrland att växa med rätt IT-lösningar. För det krävs givetvis både kunskap och långsiktiga och nära samarbeten med kunderna. Men inte minst att vi samarbetar med de rätta leverantörerna av produkter och tjänster som vi paketerar till helhetslösningar för att skapa enkelhet, effektivitet och ökad arbetstrivsel för våra kunder. Vårt fokus varje dag är att ta helhetsansvaret över våra kunders IT-miljöer och leverera support och service utöver det vanliga. Vi vill vara en rejäl och smidig IT-partner som gör livet enkelt för de som anlitar oss, säger Edward Lantz, vd på TeamNorr.

| Om TeamNorr |

TeamNorr IT-Partner AB är en norrländsk helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT. Bolaget grundades 2014 och har idag 22 medarbetare i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.

TeamNorr IT-Partner levererar tjänster och produkter inom IT som hjälper företag i Norrland att få en bra dag på jobbet.

Läs mer, www.teamnorr.se

För mer information:

Edward Lantz, VD TeamNorr IT-Partner AB

Tel:  070 552 33 54

E-post edward.lantz@teamnorr.se

Magnus Idén, Sales and Marketing Director Ricoh Sverige AB 

Tel: 0708 26 14 38

E-post: magnus.iden@ricoh.se

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com