Ricoh vinner fyra utmärkelser av Buyers Laboratory LLC
29.01.2016

Ricoh vinner fyra utmärkelser av Buyers Laboratory LLC

29 januari 2016
Ricoh har vunnit fyra utmärkelser av Buyers Laboratory LLC i deras BLI A4 Printer Pick of the Year Awards. Det är skrivarna SP C440DN, SP 4520DN och SP 6430DN som vinner pris och vår multifunktionsenhet MP C306SP. BLI:s kompetenta tekniker och redigerare har jämfört dessa enheter med konkurrerande maskiner och granskat prestandan i sin hårda testmiljö.

– Två gånger om året delar vi ut utmärkelser, och vi uppmärksammar de produkter som visar den bästa prestandan efter en detaljerad granskning av omfattande tekniska kriterier. Dessa fyra Winter awards för 2016 bekräftar hur mycket Ricoh investerar i utveckling och innovation. Utmärkelserna betonar styrkorna i Ricohs produktportfölj som har en imponerande pålitlighet, utmärkt produktivitet, hög kvalitet, hög informationssäkerhet och starka skanningsfunktioner, säger David Sweetnam, Director of Research and Lab Services, BLI EMEA/Asien.

– Vi anser att utmärkelserna bekräftar att vi är ledande på att ta fram bästa möjliga teknik och tjänster på marknaden. Det gör att företag som verkar i olika branscher och industrier kan få tillgång till och använda information på ett mer effektivt sätt. Både i dag och i framtiden, säger Carsten Jörgensen, Business Area Manager, Ricoh Sverige.

Ricohs arbetsgruppslösningar har tilldelats följande utmärkelser:
Enastående färgskrivare för större arbetsgrupper 
Ricoh SP C440DN
Enastående skrivare för mellanstora arbetsgrupper 
Ricoh SP 4520DN
Enastående färg-MFP för mellanstora arbetsgrupper 
Ricoh MP C306 
Enastående A3-skrivare för mellanstora arbetsgrupper 
Ricoh SP 6430DN  

| Om Ricoh |

Ricoh är en ledande leverantör av integrerade digitala tjänster samt utskrifts- och bildlösningar utformade för att stödja den digitala omvandlingen av arbetsplatser och arbetsytor samt optimera företagsprestanda.

Med huvudkontor i Tokyo når Ricohs globala verksamhet kunder i cirka 200 länder och regioner, stödd av förvärvad kunskap, teknologi och organisatorisk kapacitet som har utvecklats under dess 85-åriga historia. Under det finansiella året som avslutades i mars 2023 hade Ricoh-koncernen en global försäljning på 2 134 miljarder yen (cirka 16,0 miljarder USD). 

Det är Ricohs uppdrag och vision att stärka individer att finna uppfyllelse genom arbete, genom att förstå och omvandla hur människor arbetar, så att vi kan frigöra deras potential och kreativitet för att förverkliga en hållbar framtid.

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media: Ricoh Europe PLC
Charlotte Fernandez 
E-post: media@ricoh-europe.com