homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Ricoh erbjuder flera av marknadens bästa planskrivare i samarbete med EFI® VUTEkTM

Ricoh, 8 juni 2016   
Ricoh bygger vidare på framgångarna med storformatskrivare och tar ett extra steg in på skyltmarknaden genom att erbjuda planskrivare från EFI VUTEk. Det nya samarbetet gör att Ricoh nu kan erbjuda fyra modeller i EFI-serien.

Avtalet ger Ricoh rätt att marknadsföra och sälja EFI VUTEks produkter i hela världen. Först ut är Europa och Latinamerika, följt av Nordamerika samt Asien och Stillahavsregionen. Avtalet fokuserar på de lösningar som är av störst intresse för Ricohs kunder.

UV-planskrivarna är ett utmärkt komplement till Ricohs storformatskrivare Pro L4100 och kommer att ge Ricohs kunder i tryck- och skyltbranschen nya möjligheter och ökad flexibilitet. Samarbetet innebär att Ricoh utökar sitt erbjudande inom grafik kommunikation ytterligare med det kompletterande produktområdet planskrivare. I portföljen finns redan storformatskrivare, skrivare med löpande bana, arkskrivare, mjukvaror och konsulttjänster.

Naturlig utveckling
– Detta är en naturlig utveckling för Ricoh av flera skäl. För det första har vi ett långsiktigt samarbete med EFI – vi använder EFI Fiery som skrivarserver i våra arkskrivare, säger Tommy Segelberg, Nordic Operations Director för Ricoh PPBG. För det andra har vi sedan tidigare utmärkta storformatskrivare i vår produktportfölj, och genom att utöka sortimentet med UV-planskrivare breddar vi tryckeriernas försäljningsmöjligheter. Våra kunder har efterfrågat dessa lösningar och vi är glada över att kunna tillgodose deras önskemål tillsammans med ett företag vi har samarbetat med under lång tid och som har ett mycket gott renommé i branschen. Med denna spännande nyhet visar vi återigen att vi menar allvar med vårt löfte om att erbjuda tryckerierna ett brett och heltäckande sortiment av integrerade lösningar.

Bland UV-skrivarna från VUTEk finns bland annat den mycket populära LED-hybridskrivaren EFI H1625 med kapacitet att trycka på både rigida material och flexmaterial i fyrfärg och vitt (single pass och multilayer). Variabel droppstorlek ger gråskala i åtta nyanser. EFI H1625 gör det möjligt att trycka på medier på upp till 1 650 millimeters bredd och att växla mellan rigida material och flexmaterial går snabbt och enkelt.

– Härdning med LED är en stor fördel eftersom UV-härdningen sker med EFIs kallhärdningsteknik. Det gör det möjligt att trycka på tunnare material, vilket minskar kostnaderna för material, transporter och energiförbrukningen. EFI H1625 är en av de mest miljöanpassade planskrivarna på marknaden, vilket vi tror kommer att vara viktigt för våra kunders inköpsbeslut. Dessa prisvärda hybridskrivare kommer att bli ett utmärkt komplement för många av våra tryckerikunder, säger Segelberg.

One stop shop  
Han sammanfattar: – Avtalet går helt i linje med Ricohs löfte att ge tryckerierna en möjlighet att utvecklas till helhetsleverantörer av tryckeritjänster, fullt supportade av beprövade och pålitliga lösningar och tjänster. Genom att vi utökar vårt sortiment med dessa enastående skrivare får våra kunder fler valmöjligheter samtidigt som de drar fördel av Ricohs omfattande supportnätverk oavsett var de befinner sig geografiskt.

I Ricohs monter på drupa-mässan finns en presentationsvägg där besökare kan se flera exempel på vad man kan åstadkomma med dessa planskrivare.

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com