homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Nya Ricoh Pro™ C7200X-serien främjar tillväxt genom förbättrade kreativa möjligheter

Ricoh Europe, London, 6:e mars 2018 – Den nya serien digitala tryckpressar för färg med arkmatning, Ricoh Pro™ C7200X, ger större möjligheter för tillväxt och erbjuder en kostnads¬effektiv väg till differentiering.

Ricoh C7200X
Ricoh introducerar Ricoh Pro™ C7200X – den nya digitala tryckpressen för färg med arkmatning

Pro C7200X-serien med fem färger (Graphic Arts Edition) har designats och utvecklats mot applikationer för grafisk industri medan fyrfärgsserien, ProTM C7200, är avsedd för att minska driftskostnaderna på företags interntryckerier.

Jämfört med den mycket framgångsrika Pro C7100X har färgstabiliteten förbättrats tack vare autokalibrering med inline-sensorer och en förbättrad registrering med en autojusteringsfunktion. Dessutom erbjuder den femte tonerstationen ett bredare utbud av värdeskapande utskriftsfunktioner genom möjligheten att trycka vitt plus CMYK på en och samma gång, vilket förhöjer effekten på t.ex. färgmedia. Pro C7200X-serien introducerar en ”osynlig röd toner”, perfekt för grundläggande säkerhetsapplikationer. Neonrosa, som lanserades nyligen, såväl som vit, klar och neongul toner utgör ett stort utbud av färgmöjligheter för den femte tonerstationen.

Produktiviteten ökar med dessa modeller som trycker upp till antingen 95 sid/min eller 85 sid/min, plus automatisk duplexproduktion av långa ark upp till 700 mm och enkelsidigt upp till 1 260 mm. Bildkvaliteten är exceptionell med 2 400 x 4 800 dpi. Produktiviteten likaså genom att så många olika medier kan skrivas ut i full hastighet, upp till 360 gsm. De nya modellerna ger även en effektiviserad produktion med inline-finishing. Som tillval finns GBC eWire Binder, BDT stormagasin för bannerark och Plockmatic bannerarkstaplare. En ny intuitiv 17-tums användarpanel förstärker användarvänligheten.

Flera möjligheter med digital front end (DFE/Rip) finns tillgängliga med Fiery från EFI samt GWNX och TotalFlow Print Server R62A från Ricoh. Det är en högpresterande DFE/Rip som erbjuder en utmärkt integrering av flera olika arbetsflödeslösningar.

”Den nya Ricoh Pro C7200X-serien är en paketering av fantastiska möjligheter” säger Johan Augustsson, chef för Commercial Printing och Commercial & Industrial Printing, Ricoh Sverige. ”Systemen möter de krav som finns på marknaden vad gäller ökad komplexitet på applikationer och kortare ledtider. Förbättringar har gjorts inom kvalitet, produktivitet och användarbarhet. Därför kan jag garantera att det är enkelt att skapa produktioner som väcker både uppmärksamhet och som skapar engagemang. Tryckerier som ligger i framkant och gör denna investering kommer att belönas av sina lojala, nöjda kunder, tack vare alla kreativa möjligheter som de kan erbjuda dem.”

Ricoh Pro C7200X-serien kommer att premiärvisas den 10:e april i Lissabon, Portugal och därefter vid flera olika event runt om i Europa i samband med Art of the New 2018. Alla modeller kommer att finnas tillgängliga inom EMEA under mars.

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com