homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

I ett unikt samarbete lanserar nu Ricoh Sverige, IBM, Coor och Kinnarps konceptet Co-Lounge

Co-Lounge

”Vi tror att det behövs en annan typ av forum och yta idag; en arena där vi utifrån samarbete kan bjuda in våra kunder till samtal och innovationsmöten kring hur de utvecklar sina arbetsprocesser”, säger Tobias Andersson, Direktör Communication Services på Ricoh Sverige AB. ”Framtidens affärer och utveckling finns bortom gränserna för bara vårt eget bolag; öppenhet till våra partners kommer gynna våra kunder och ge dem större möjligheter till utveckling”.

Mattias Wahlgren, Innovation Manager på Coor säger: ”Vår vision är att Co-Lounge genom sin unika kombination av lösningar, där vi bjuder in kunder att komma till den fysiska mötesplatsen och samtidigt även få uppleva de digitala ytorna, ska ge dem ny inspiration och kunskap kring innovativa tjänster, både digitala och fysiska”.

”Det föds nya idéer när vi jobbar över gränserna. ’Let´s Co-Create’ är vår devis i konceptet och den energin som skapas här är kunderna i allra högsta grad delaktiga i”, säger Eva Persson, försäljningschef Stockholm/Kinnarps om Co-Lounge. ”För Kinnarps är detta ett nytt forum där vi har möjlighet att ta med kunderna på möten och i utvecklingsprocesser, där kommunikationslösningar integrerat med våra smarta workplace-lösningar är en del av det man upplever.” 

Magnus Mårtensson som är Country Manager Commercial Sales & CSP på IBM berättar att IBM är ledande inom forskning kring artificiell intelligens. ”Co-Lounge är ett spännande forum där vi verkligen kan se hur vi kan skapa verklig kundnytta med våra tjänster och lösningar. Vi kan möta kunderna och visa det vi jobbar med men även hjälpa dem förstå vad digital transformation och AI kan göra i just deras verksamhet. Vi behöver också möta kunderna för att lyssna och ta reda på vad de behöver, information som vi tar vidare till våra 3000 forskare som finns på sex kontinenter i 12 laboratorier. Co-Lounge är den ytan för oss.” 

På Co-Lounge har det redan smygstartats med kundmöten, workshops, Workstyle Thinking Meetings och under hösten blir det mer av den varan samt flera events med föreläsningar, Business Speed Dating med mera.

Besök www.co-lounge.com för mer information.
Co-Lounge bjuder in alla som är intresserade att ta kontakt via connect@co-lounge.com

Kontakt
För frågor eller pressbilder, kontakta
Marit Fastlund
Dallasday Designbyrå
E-post: marit@dallasday.se
Tel: +46 8 704153028

Kort om Co-Lounge
Co-Lounge är ett koncept skapat i samarbete mellan Ricoh Sverige, IBM Svenska AB, Coor samt Kinnarps. Konceptet är utvecklat i samarbete med designbyrån och co-partnern Dallasday. Co-partners är även Flowscape samt Co-Ideation.
Co-Lounge vision är att vara en mötesyta inom kommunikationsområdet, att driva innovation och utveckling samt att inspirera människor i arbetslivet att ta nästa steg i att utveckla sina arbetsprocesser. Idag finns en fysisk plats i Stockholm, och flera digitala ytor, men Co-Lounge planerar för fler platser och med både Nordiska och globalt representerade partners är möjligheterna gränslösa. Gemensamt finns Co-Lounge partners representerade i mer än 170 länder och erbjuder tjänster och lösningar inom områden som kommunikation, IT, facility management, dokumenthantering, inrednings- och arbetsplatslösningar, kognitiv teknik, artificiell intelligens, molnbaserade lösningar, office movement och design.

Instagram: coloungecom
Facebook: co-lounge.com

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com