homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Gibon tecknar avtal med Ricoh om att utöka tillgången till produktsortimentet

Gibon, en ledande leverantör av digitala lösningar för små och medelstora företag i Sverige, har idag tecknat avtal med Ricoh för att ge sina kunder tillgång till en bredare produktportfölj. Det är främst Ricohs sortiment av interaktiva skärmar och konferenslösningar integrerade med Microsoft 365 som Gibon ser ett behov av att komplettera i sitt sortiment, men också Ricohs kompletta utbud av multifunktionsskrivare och produktionsutskriftslösningar.

Avtalet bekräftar Ricohs åtagande att ytterligare öka tillgången till sina digitala tjänster och kommunikationslösningar samt kommersiella och industriella produktionslösningar.
Gibon

“Vi har gått från att representera enskilda leverantörer till att bli en leverantörsoberoende företagsgrupp med en strategi för flera varumärken. Det behövs för att kunna erbjuda den breda teknik som kunderna efterfrågar och hålla jämna steg med de snabba förändringar som sker idag. Vi ser nu fram emot ett långt och nära samarbete med Ricoh samtidigt som vi fortsätter att arbeta tillsammans med våra tidigare leverantörer. Vi är både engagerade och stolta över att ge företag de absolut bästa förutsättningarna för att göra kunderna nöjda och därmed bygga lönsamma affärer, säger Mia Åslander, VD för Gibon.

”Ricohs utbud av skärmar och konferenslösningar integrerade med Microsoft 365 är ett segment vi vill erbjuda våra kunder. Det finns en stark efterfrågan med tanke på förra årets förändring, och nu när folk börjar återvända till kontoret har många ett behov av att uppgradera sin befintliga konferensutrustning, tillägger Mia Åslander.

”Att säkerställa den allra bästa digitala upplevelsen har gått från att vara att föredra, till att bli väsentlig. En stor del av detta är genom att tillhandahålla ledande produkter som gör arbetslivet enklare och därmed gör arbetet mer effektivt. Efter att ha följt Gibons snabba tillväxtresa, är vi mycket glada över att ha Gibon som partner och ser fram emot en spännande framtid och att samarbeta nära dem ”, säger Magnus Idén, National Channel Manager Indirect och SMB på Ricoh Sverige AB.

”Vi står inför en spännande framtid eftersom vi nu, genom Gibons geografiska spridning, får ytterligare möjlighet att möta våra kunder med vårt starka omfattande erbjudande”, kommenterar Kjell Jansson, försäljningschef Indirekt Ricoh Sverige AB.

Gibon erbjuder digitala lösningar för små och medelstora företag runt om i Sverige. Gibon har 170 anställda på 19 platser och omsätter 400 miljoner.

För ytterligare information, kontakta: 

Mia Åslander VD Gibon
010-252 50 21
Magnus Iden National Ricoh Sverige AB
Sales Manager Indirect and SMB Channel 
+46 708261438

| Om Ricoh |

Ricoh stärker flexibla, digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

Med djup kunskap och organisatorisk kapacitet som vårdats under vår drygt 85-åriga historia är Ricoh en ledande leverantör av digitala tjänster, informationshantering samt utskrifts-, dokument- och bildlösningar som är utformade för att stödja digital transformation och optimera kunders affärsresultat.

Ricoh Group har sitt huvudkontor i Tokyo med stora verksamheter över hela världen och våra produkter och tjänster når nu kunder i cirka 200 länder och regioner. Under det räkenskapsår som avslutades i mars 2022 hade Ricoh Group en världsomfattande försäljning på 1 758 miljarder yen (ca 14,5 miljarder USD).

Ricoh Sverige AB har huvudkontor i Solna, Stockholm och egna kontor i Göteborg och Malmö. Ricoh Sverige har dessutom ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

För mer information, vänligen besök www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.se

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alla rättigheter förbehållna. Alla refererade produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontakt med media:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
E-post: media@ricoh-europe.com