seamless digital workspace experience
LEADING CHANGE AT WORK

De verktyg, den teknik och expertis du behöver för att möta morgondagens tuffaste arbetsutmaning

Våra Företagslösningar

Tekniken håller på att förändra ditt sätt att arbeta. Den håller på att förändra hur dina medarbetare samarbetar, hur du betjänar dina kunder, hur du skyddar ditt företag och till och med hur du växer.
 
Vägleder dig i varje steg
På Ricoh ser vi till att förändringen är positiv för dina team och för ditt företag – att den stimulerar medarbetarnas engagemang, frigör innovation, förbättrar säkerheten och främjar hållbarhet. Vi vägleder dig i varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats. 
Leading Change at Work Video Cover.jpg

Arbetet förändras

På Ricoh hjälper vi människor att arbeta utan kompromisser. Detta innebär att se till att rätt information och teknik alltid är tillgänglig, alltid är säker och alltid fungerar för alla.

Lösningar och tjänster

digital workspace

Digital Arbetsplats

Arbete handlar om vad du gör, inte var du gör det. Vi utformar, konfigurerar och installerar dina digitala arbetsplatser så att dina team kan samarbeta effektivt och få ut mer av sin dag, oavsett var de arbetar.
Släpp lös dina medarbetars fulla potential
cloud solutions and IT infrastructure services

Moln och infrastruktur

För att få ut det fulla värdet av molnet behöver du en tydlig vision. Vi tillhandahåller den färdplan och de molnlösningar som hjälper dig att modernisera och konsolidera din IT-infrastruktur, automatisera arbetsbelastningarna och transformera affärsverksamheten.
Fånga det fulla värdet av molnet
business process management solutions and services

Business Process Management

När du automatiserar manuella, arbetsintensiva uppgifter kommer ditt företag att fungera som ett urverk. Vi håller ditt team engagerat och produktivt med enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att arbeta.
Effektivisera affärsprocesser och arbetsflöden
cybersecurity strategy, services and solutions

Cybersäkerhet

Gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta lösningar och tjänster som är anpassade till din kärnaffärsprocess. Vår ledande cybersäkerhetsexpertis kan hjälpa dig att bygga en robust IT-infrastruktur, förstå och hantera dina sårbarheter samt växa med självförtroende. 
Upptäck, förutse och förhindra cyberattacker
digital customer experience

Digital Upplevelse

Utmärkta kundupplevelser börjar med överlägsna medarbetarupplevelser. Vårt högt kvalificerade team av datavetare och utvecklare hjälper dig att överträffa kundernas förväntningar vid varje kontaktpunkt. Vi utformar, bygger, implementerar och servar lösningar som ger dina medarbetare vad de behöver för att skapa kraftfulla och långvariga intryck. 
Förbättra digitala upplevelser
Graphic Arts

Grafisk kommunikation

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; genom att tillhandahålla lösningar på hårdvara, programvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter för professionella utskrifter.
Upptäck alla våra Grafiska kommunikationslösningar
Ricoh_Gartner_Magic_Quadrant.jpg

Ricohs placering i 2021 Gartner Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europa

Ladda ned din kopia

Betrodd inom alla branscher världen över

Fallstudie

Case Universiteit Utrecht

Åtagande om innovation

NH Hotel Group ville förbättra gästservicen och effektiviteten i verksamheten. Ett partnerskap med Ricoh medförde ett system med samarbetstjänster för mötesrum.
Ladda ned fallstudien

Fallstudie

nwg italia ricoh case study

Pålitlig service som alltid är tillgänglig

NWG Italia körs på ny infrastruktur som bygger på högpresterande servrar, lagrings- och backupsystem för att se till att systemen alltid är tillgängliga. 
Ladda ned fallstudien

Fallstudie

royal floraholland uses docuware

Optimering av arbetsflöden för Royal FloraHolland

Royal FloraHolland valde DocuWare eftersom det erbjuder komplett funktionalitet för arkivering, omfattande sökning och full efterlevnad. Levererad som SaaS.
Ladda ned fallstudien

Kontakta oss

Prata med en Ricoh-expert

Prata med någon av våra specialister och få information om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Kontakta oss