Jobba hos oss

Jobba för oss så jobbar vi för dig

Anta utmaningen och ta första steget in i en innovativ värld.

Skriv ut Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relaterade länkar

Lediga tjänster

Här hittar du alla lediga tjänster hos Ricoh Sverige

Lediga tjänster

Arbeta hos oss

  • Vårt varumärke

    imagine. change. Ricoh förändrar genom fantasi, klarsynthet och visioner.

Att börja hos Ricoh innebär att komma till en miljö där innovativa idéer och världsledande digitala kontorslösningar sitter i ryggmärgen. Vi finns i 180 länder och har över 100 000 anställda, så vi har läget klart för oss. Med vår entreprenörsanda ser vi till att alltid ge dig nya möjligheter.

Sökandet efter bättre metoder
Våra innovativa produkter och tjänster har resulterat i att vi har ökat vår lönsamhet år för år. Om vi vill växa ännu mer måste vi identifiera och skapa nya möjligheter, både för våra anställda, för våra produkter och våra tjänster. Vi söker hela tiden efter sätt att förbättra våra interna rutiner, som också hjälper oss att öka produktiviteten och effektiviteten.

Vår arbetsmiljö är en plats där nytänkande och mångfald sammansmälter för att skapa nya värderingar, nya utmaningar och främja prestation och tillväxt. Vi har en utvecklande kultur som uppmuntrar till att öppet dela med sig av idéer. Vi arbetar ständigt med vår kunskapshantering och med att förenkla livet och arbetet. Naturligtvis är vår personal en viktig pusselbit i det vi försöker att åstadkomma och vi letar därför alltid efter människor som har förmågan att kombinera sina talanger med att uppnå resultat, som respekterar andra och har ett socialt förhållningssätt.

Vi söker alltid efter kreativa, innovativa och talangfulla människor. Om vi nu vill fortsätta att vara konkurrenskraftiga och plocka fram nytänkande och avancerade lösningar, då behöver vi dig.

Vi vill att du ska:

  • vilja komma med nya idéer

  • motiveras av att dela med dig av idéer och kunskap

  • känna optimism när du stöter på nya utmaningar och möjligheter

  • vara kreativ i att hitta nya lösningar och metoder för att förbättra verksamheten

  • visa hänsyn mot miljön och ha ett förhållningssätt där socialt ansvar är högt prioriterat

Karriärföretag 2016 thumbnailJuryns motivering:

I en miljö med bred teknisk spännvidd tillåts Ricohs medarbetare dagligen utmanas i sina roller. Hos Ricoh står kompetens och kunskap i centrum vilket tar sig i uttryck på flera sätt, bland annat erbjuder man utbildningar inom en rad områden via Ricoh Academy. Just nu genomför bolaget ett utvecklingsprogram inom självledarskap. Ett program som är riktat till alla anställda. I och med satsningarna på medarbetarnas kompetens utses Ricoh härmed till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016.

Överst på sidan