HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Short Rental Service

Ricohs Short Rental Service ger er tillgång till en rad produkter utan att ni behöver köpa in några enheter eller binda er till långa hyresavtal.

Levererar hållbara produkter för en kortare tids efterfrågan

I vårt snabbrörliga affärsklimat söker kunder alltmer flexibla kontantmodeller framför stela, leasingbaserade hyreskontrakt.

Ricohs Short Rental Service erbjuder högkvalitativa, pålitliga maskiner som kan hjälpa företag i en rad olika omständigheter, inklusive

  • Event - festivaler, mässor och konferenser
  • Kortare projekt - bolagssammanslagningar eller domstolstvister 
  • Tillfälliga arbetsplatser - temporära kontor eller byggprojekt 


Ett flexibelt alternativ till långtidsleasing

Ricohs Short Rental Service är en skräddarsydd och bekymmersfri lösning som inkluderar snabb leverans och installation.

Funktioner och fördelar

Ricohs Short Rental service innebär en sak mindre att oroa sig för, för tidspressade kunder som står inför en oväntad ökad efterfrågan på dokumentproduktion. Andra fördelar är:

  • Hållbara enheter
  • Inget långsiktigt åtagande
  • Prisvärd produktportfölj
  • Helhetslösning
  • Dygnet runt-tjänst vid behov
  • Datarensning
  • One-stop-shop för papper och andra förbrukningsvaror
Kundcase

Musikfestival

Ricohs Short Rental Service har levererat enheter till en festival i Nederländerna sedan 2007. Den tre dagar långa festivalen som tar emot 50 000 besökare i genomsnitt varje dag erbjuder musik, underhållning, teater och litteratur med mera och består av ett flertal scener och tält. Det finns också en del olika mobila hytter fördelade på festivalområdet för de som organiserar och arbetar på evenemanget.

Kopieringsenheter hyrs av festivalen under en period av två veckor för att hjälpa till med dagliga loggböcker och personalregister samt ritningar för belysning, ljud och logistik inför föreställningar. På festivalområdet finns också en improviserad polisstation som behöver en kopieringsmaskin så att festivalens säkerhetspersonal kan göra kopior av ID-kort eller pass om någon råkar i klammeri med rättvisan.

"Vägen till festivalområdet är väldigt smal och bilar kan endast köra i en riktning i taget", förklarar Mieke Peters-Salfischberger som är säljare på Ricoh i Nederländerna.

"Logistiken måste därför planeras mycket noggrant. Vår tjänst är bekväm och flexibel för arrangörerna. Vi levererar enheter för korttidsuthyrning två veckor före evenemanget när de bygger upp festivalens infrastruktur. För dem innebär vår pålitliga tjänst en sak mindre att oroa sig för."

Internationellt toppmöte

Ricohs Short Rental Service levererade enheter till ett toppmöte för högt uppsatta internationella representanter i Haag, Nederländerna, 2014. Ombud från 50 länder deltog och bodde lokalt.

Extra utskriftskapacitet krävdes vid flera ambassader och hotell där ombuden samlades och arbetade under sin vistelse i landet. Ricoh levererade enheter till dessa platser för en veckas tid.

På grund deltagarnas höga ställning hade också flera tillfälliga säkerhetsstationer och kontrollpunkter upprättats. Ricoh levererade enheter till toppmötets säkerhetspersonal under en sexveckorsperiod, så att dessa var tillgängliga under veckorna som ledde fram till toppmötet, när förberedelser pågick.

"Det var en stor händelse för Nederländerna och det var viktigt att de högt uppsatta deltagarna fick bra service", förklarar Mieke Peters-Salfischberger, säljare på Ricoh Nederländerna. "Ombuden behövde kunna skanna, skriva ut och kopiera på olika platser så vi levererade 20 nätverksanslutna maskiner till hotell och ambassader i området och åtta maskiner till de som ansvarade för säkerheten."