homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Verktyg för samarbete

Deltar dina kollegor på fysiska möten, eftersom de inte kan lita på den teknik som finns tillgänglig på ditt företag? Är det dags att göra det möjligt för dina anställda att arbeta på distans samtidigt som du minskar ditt koldioxidavtryck? 

Molnbaserade lösningar gör det ännu enklare att ansluta och omvandla möten till en sensorisk upplevelse. Öka produktiviteten och möjliggör flexibelt arbete med samarbetsverktyg som kan hjälpa dig att minska dina resekostnader med upp till 75 procent.
Funktioner och fördelar

Välj en partner som förstår din verksamhet

Med hjälp av rätt teknikpartner som kan designa och genomföra en behovsstyrd arbetsplatsmodell förbättrar du driften av din verksamhet. I vårt erbjudande fokuserar vi på möjligheten att samarbeta sömlöst via röst, video och interaktiv skärm. Med Ricoh som partner kan du:

 • Förbättra arbetstillfredsställelse och engagemang hos dina anställda genom att tillhandahålla teknik som underlättar deras arbete
 • Öka produktiviteten genom att ta vara på personalens fulla potential
 • Möjliggöra en flexibilitet som fungerar genom hela organisationen
 • Hålla information skyddad och säker med verktyg på högsta datasäkerhetsnivå
 • Uppfylla din hållbarhetsagenda genom minskade resor och minskad användning av mötesdokument i pappersform
 • Attrahera nya toppförmågor genom att visa ditt engagemang för att tillhandahålla den bästa tekniken för dina anställda

Vi kan även erbjuda dina anställda såsom användare av utrustningen utbildning och support för att få ut det mesta av samarbetet i en digital omvärld.

Relaterade kundcase

 • Mitsubishi Electric

  Mitsubishi Electric

  To improve communication, Ricoh installed interactive whiteboards (IWBs) in Mitsubishi Electric’s new headquarters and its regional offices. Ricoh’s IWBs facilitate secure cross-border communication.

 • East Naples Educational Centre

  East Naples Educational Centre

  Technology supports innovative learning

 • AkzoNobel

  AkzoNobel

  Ricohs miljöanpassade kontorslösning Green Office hjälper Akzo Nobel att minska pappersförbrukningen med 15 % och energikostnaderna med 18 % globalt

 • Mama Works

  Mama Works

  Workplace services extended to clients on a pay-per-use basis

 • Amager Ressourcecenter, Copenhill

  Amager Ressourcecenter, Copenhill

  Ricoh utrustar resurscentrer och integrerar audiovisuell utrustning och skrivare

 • BNP Paribas Leasing Solutions logo

  BNP Paribas Leasing Solutions

  BNP Paribas Leasing Solutions drives up efficiency, productivity and collaboration with Ricoh communication service

 • NH Hotel Group

  NH Hotel Group

  International hotel group entrusts Ricoh with digital transformation project.

 • Better Collective

  Better Collective

  Ledande iGaming-partner hyllar Ricoh UCS Advanced-lösning

 • JP/Politikens Hus

  JP/Politikens Hus

  Ricoh's UCS Advanced videoconferencing solution boosts collaboration in publishing business


Vill du förbättra samarbetet och göra dina anställda nöjda?

Kontakta oss idag och låt oss visa dig hur du kan förbättra och effektivisera samarbetet på ditt företag via video, digitala möten och interaktiva skärmar.

Kontakta oss