homeback to menu
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Graphic Communication
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Översikt

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Arbetsplatshantering

Vet du hur många skrivbord som används på alla dina kontor vid varje tillfälle? Kan dina anställda boka möteslokal eller videokonferensutrustning på sitt kontor eller på annan plats genom ett och samma system? Med lösningar för övervakning och administration är det enkelt att få realtidsinformation om hur arbetsplatserna utnyttjas. Du får ett bättre underlag för investeringar i nya lokaler och kan uppnå en kostnadsreduktion på upp till 50 %.

Med Ricohs arbetsplatssystem analyseras dagligen arbetsplatsens funktion. Vi har databaserade lösningar som maximerar produktiviteten och minskar tiden som åtgår för repetitiva och administrativa uppgifter.

Oavsett om du behöver teknisk support på plats eller på distans kan våra experter samarbeta med dig för att designa, administrera och implementera den lösning som passar din verksamhet bäst.
Funktioner och fördelar

Förstärk kontorets erfarenheter med ett integrerat arbetsplatssystem Av en nyligen genomförd studie framgår att anställda anser att bättre tekniska lösningar är det som skulle påverka deras arbetsdag mest positivt.

Studier visar att bra teknik skulle ha störst positiv inverkan på de anställdas arbetsdag.

Det uppnår vi genom att hjälpa dig och ditt teknikteam att optimera dina fysiska arbetsplatser med arbetsplatssystem som utvärderar och utvecklar verksamhetsprocesser. Insamlade och påverkbara data om hantering av lokaler och inventarier bildar underlag för beslutsfattande som leder till effektivitetsförbättring, produktivitetsökning och kostnadsbesparing.

Med våra arbetsplatssystem kan du:

 • Förstärka besökares upplevelser och visa dem till rätta via självservicestationer och digital skyltning
 • Övervaka och utvärdera användningen av kostnadskrävande IT-investeringar som t.ex. interaktiva skärmar och videokonferensutrustning
 • Med en total genomlysning av arbetsplatsanvändningen utnyttjar du dina investeringar i lokaler och inventarier effektivare, du kan minska kostnaderna och fatta bättre, välunderbyggda beslut.

Våra arbetsplatssystem tillhandahåller data och det digitaliserade beslutsstöd som du behöver för att fatta smarta beslut om användning och beläggning.

Relaterade kundcase

 • AkzoNobel

  AkzoNobel

  Ricohs miljöanpassade kontorslösning Green Office hjälper Akzo Nobel att minska pappersförbrukningen med 15 % och energikostnaderna med 18 % globalt

 • NH Hotel Group

  NH Hotel Group

  International hotel group entrusts Ricoh with digital transformation project.


Are you ready to run your office optimisation?

Contact us today and get the data insights and business intelligence you need to make informed business decisions about your workplace.

Contact us