HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Document Governance

Hur du hanterar dina dokument har en direkt påverkan på hur effektivt du gör affärer, oavsett om du är ett litet lokalt företag eller en växande multinationell organisation.

Ricohs dokumentstyrningstjänst är framtagen för att hjälpa dig att ta kontroll över både hantering och övervakning av din dokumentmiljö. Vi erbjuder en integrerad, skalbar serie applikationer och verktyg som samverkar för att förenkla din dokumentstyrning.

Utöver att våra kunder kan nå sina mål inom hållbarhet har man gjort upp till 40% direkta driftkostnadsbesparingar efter implementation av vår lösning. Vår dokumentstyrningstjänst hjälper dig att:

 • Övervaka användningen av alla enheter
 • Hantera accesser och utskriftsvolymer genom användarautentisiering
 • Nå hållbarhetsmål genom korrekt rapportering
 • Förbättra effektiviteten genom digitalisering av dokument
 • Förbättra produktiviteten genom personliga arbetsflöden


Genom ett användarvänligt gränssnitt kan hantera alla processer och samtliga enheter i nätverket i ett och samma fönster.


Funktioner och fördelar

Ricohs dokumentstyrningstjänst är skalbar och kan skräddarsys för din miljö. Vi erbjuder full support hela vägen och hjälper dig genom att övervaka och uppdatera processerna när det behövs.

Minska driftskostnaderna

 • Maximera effektiviteten vid upphandlingar med en allt-i-ett-lösning från en enda leverantör
 • Använd kvoter för att upprätthålla maximal användning av enheter och säkerställa de mest kostnadseffektiva inställningarna
 • Minska driftskostnader och spara tid genom att förenkla hantering, övervakning och kontroll för IT-administratörer
 • Öka personalens effektivitet genom ett enkelt enhetligt användargränssnitt

Förbättra processer
 • Förbättra arbetsflödet och åtkomsten av era dokument genom att göra det enkelt för personalen att skanna och distribuera
 • Öka precisionen och produktiviteten genom att göra informationen lättillgänglig

Skydda känsliga dokument
 • Se till att konfidentiella dokument inte hamnar i obehöriga händer genom säkra utskrifter
 • Förvandla pappersdokument till säkra digitala arbetsflöden

Förenklar komplex regelefterlevnad
 • Uppfyll behovet av väl dokumenterade och konsekventa processer
 • Använd korrekt och omfattande spårning
 • Spåra användarloggen för revisionsändamål

Relaterade tjänster

 • Security Solutions

  Security Solutions

  Offering consultation, hardware and software solutions to address the security needs of your environment

 • MDS-lösningar

  MDS-lösningar

  Skräddarsydda lösningar som hjälper organisationer och företag att optimera informationsflödet och effektivisera dokumenthanteringen

 • Global Clariti

  Global Clariti instrumentpanel

  Den intuitiva instrumentpanelen i Ricoh Global Clariti, ett kraftfullt produktivitetsverktyg som möjliggör styrning av dokumenthanteringsprocesser i hela skrivarparken.