HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Utbildningssektorn

Utbildningssektorn har blivit alltmer konkurrensutsatt. Universitet och utbildningsinstitutioner konkurrerar både om studenter och kompetens i fakulteten. Studenter och lärare vill veta att institutionen de väljer kommer att kunna ge dem den teknik, de verktyg och det stöd de behöver för både produktivitet och innovation.

 • DocuLounge 2

  DocuLounge

  En heltäckande dokumentcenter för utskrift och skanning, ett samarbetsutrymme för studenter och personal.

 • Mobil utskrift och utskrift on-demand 2

  Mobil utskrift och utskrift on-demand

  Erbjuder högskolor och universitet utskrift från mobila enheter var som helst.


Hålla sig uppdaterad på en konkurrensutsatt marknad

I dagens alltmer globaliserade värld är konkurrensen mellan lärosäten om studenter och personal stenhård. Med ökade terminsavgifter blir studenter alltmer kräsna och går efter fler faktorer än skolans anseende. Studenter och lärare vill även ha bra service, den senaste tekniken och en förstklassig akademisk miljö.

Men det kan vara svårt för skolor och institutioner att hålla jämna steg med den snabba tekniska utvecklingen. Ett ökande antal lärosäten förlitar sig på relationer med betrodda teknikpartner för att hålla dem uppdaterade.

Ricoh kan hjälpa till att hålla koll på tekniska behov så att ni kan erbjuda studenter och personal verktyg som utmärker sig i dagens kunskapsekonomi. Våra tjänster och lösningar som är anpassade till utbildningssektorn har utformats för att möta de förändrade behov ni står inför på er marknad.

Vi kan hjälpa er att minska era kostnader genom våra utskrifts- och IT-tjänster och modernisera era samarbets- och undervisningslokaler på campus för att ge studenter och personal tillgång till den senaste IT-, utskrifts- och kommunikationstekniken. Vi kan optimera dokumentintensiva processer som antagnings- och studentdokumentationen för att möjliggöra säker åtkomst till dessa viktiga uppgifter när som helst/var som helst.

Och vår branschkunskap och tonvikt på innovation innebär att vi ligger i framkant vad det gäller tekniktrender, också inom utbildningssektorn så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

 • Hopwood Hall College

  Hopwood Hall College

  Ricoh implementerar virtuella inlärningsmiljöer som underlättar dynamisk tillgång till information och samarbete.

 • Humboldt-Universität

  Humboldt-Universität

  Nya utskriftsfaciliteter på det tyska universitet Humboldt-Universität zu Berlin förbättrar studenttjänster och minskar stilleståndstiden

 • University of Groningen

  University of Groningen

  Ricohs hanterade dokumenttjänst sparar University of Groningen €700 000 per år.

 • Wico Scholengemeenschap

  Wico Scholengemeenschap

  Med Ricohs hjälp kan skolor i Belgien producera mer effektivt utbildningsmaterial till en lägre kostnad.


Hittade du inte vad du sökte?

Om du inte hittade det du letade efter kan du kontakta Ricoh så hjälper vi dig.

Kontakta Ricoh