HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Citizen Communication Management

Statliga myndigheter och organisationer måste kommunicera med medborgare på många olika sätt varje dag, som att skicka ut påminnelser, distribuera information eller utfärda fakturor. Pappersbaserad kommunikation är dyrt vad det gäller materialkostnader och tid och en stor del av allmänheten är redo för en digitalisering.

Ricohs tjänst Citizen Communication Management hjälper myndigheter och organisationer att förändra sitt sätt att kommunicera. Tillsammans etablerar vi arbetsflöden och tekniska lösningar som gör det möjligt för medborgarna att ta emot dokument i sina föredragna format och kommunikationskanaler.

Vi kan också ta hand om era pappersbaserade dokument och skanna in och arkivera ert befintliga pappersarbete. Vi kan sedan implementera teknik så att ni själva enkelt kan digitalisera all framtida dokumentation, vilket förenklar tillgången och ökar säkerheten.

All information och all kommunikation finns tillgängligt för myndigheten dygnet runt i det säkra Ricoh-molnet. Vårt datacenter (nivå 3) har flera säkerhetslager och katastrofåterställningsalternativ, vilket gör det till en mycket säker och pålitlig miljö för att bearbeta och lagra konfidentiell information.

Funktioner och fördelar

Ricohs Citizen Communication Services hjälper myndigheter och organisationer att kommunicera på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Med vår långa erfarenhet av att arbeta med myndigheter och organisationer är vi väl medvetna om att varje situation har sina egna krav och vi använder oss av en rådgivande strategi för att etablera den lösningsstruktur som bäst passar era behov.

Vår tjänst kan hjälpa er att:

 • Digitalisera och arkivera er pappersbaserade kommunikation
 • Skräddarsy kommunikationsformatet efter varje mottagares önskemål
 • Öka säkerheten för medborgarnas privata uppgifter
 • Digitalisera kommunikationen i en realistisk takt
 • Förbättra effektiviteten genom dataklassificering
 • Minska porto- och papperskostnader

Relaterade tjänster

 • Data Cleansing for Government

  Data Cleansing för offentlig sektor

  En heltäckande och dokumenterad process för att radera data från utskriftsenheter som använts inom offentlig sektor.

 • Customer Communication Management

  Kundkommunikation

  Öka engagemanget med innovativ teknik för flera kanaler, arbetsflödeslösningar och riktade kampanjer.