HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

AV och Distansmöten

Inom området Communication Services har vi på Ricoh ett komplett erbjudande av produkter och kommunikationslösningar. Det innefattar allt från en projektor eller interaktiv whiteboard till ett designat konferensrum med möbler och all tänkbar teknik. Vi kan också erbjuda avancerade lösningar för videokonferens och digital signage.

Detta ramavtal trädde i kraft 1 juli 2022 och ersatte Kammarkollegiets avtal AV och videokonferens – hårdvara, programvara och tjänster.

AV och Distansmöten - image

Kontaktpersoner: 

Dan Sundén
dan.sunden@ricoh.se
070 789 80 45

Mejladress vid förfrågningar: distansmoten@ricoh.se
Dokumentation och mer om avtalet hittar du på Avropa.se

Funktioner och fördelar

En enkel väg mot effektiva distansmöten

Vill ni nå fram på ett smidigt sätt och ha möjlighet att möta kollegor som arbetar på annan ort utan att boka möteslokal och dyra flygresor är videomöten något för er. Videotjänsten från Ricoh kan hjälpa er att hålla distansmöten genom ett enkelt klick. Allt du behöver göra är att skicka ut en länk till alla mötesdeltagare och sedan är det bara att sätta igång. Videotjänsten heter USC Advanced och du kan läsa mer om den här. 

Vi erbjuder också en multifunktionell arbetsyta där man kan dela, samarbeta och skapa nya idéer med kollegor och partners runt om i världen på ett enkelt och logiskt sätt. Kärnan i lösningen är den interaktiva skrivtavlan, IWB, från Ricoh.

  • video conferencing systems

    Videokonferenssystem

    Med Ricohs innovativa, kompakta och bärbara videokonferenslösningar kan ni enkelt kommunicera och samarbeta från valfri plats.

  • Interactive whiteboards

    Interaktiva whiteboards

    Ricohs interaktiva whiteboards har hög upplösning och de är enkla att skriva på, idealiska för att dela, utveckla och dokumentera idéer visuellt.