HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Customer Communication Management - Outsourcing

Ricohs tjänst Customer Communication Management migrerar bankkunder gradvis från pappersbaserad till elektronisk kommunikation genom riktade marknadsföringskampanjer. Tjänsten ger bättre kundvård och gör det enklare att behålla de befintliga och förvärva nya samtidigt som kostnaderna minskar.

Som ett första steg tar vår outsourcing-tjänst ansvar för all er pappersbaserade kommunikation. Vi tillhandahåller tekniska lösningar för att rikta kommunikationen i kampanjer som arbetar för att migrera kunder från ineffektiv pappersbaserad kommunikation till säkra elektroniska kanaler.

Det gradvisa tillvägagångssättet gör det möjligt för kunderna att få information i önskat format. Detta ger en bättre kundupplevelse, ökar effektiviteten och levererar kostnadsbesparingar eftersom fler och fler i er kunddatabas flyttar över till digitala kommunikationskanaler.

Funktioner och fördelar

Kunder som väljer digital kommunikation kommer att ha tillgång till sin finansinformation dygnet runt via Ricohs säkra moln. Med ökad säkerhet minskar affärsriskerna. Och genom att genomföra en riktad digital kommunikationsstrategi kommer ert företag att få kostnads- och effektivitetsbesparingar samtidigt som era kunder får en högre servicenivå.

Ricohs Customer Communication Management-kunder får:

 • En ökad kundtillfredsställelse
 • Minskade kostnader för kundförvärv och service
 • Robust, felfri datahantering
 • Bättre efterlevnad gällande miljöpolicyer med mindre avfall
 • Mer lättillgänglig information och en verifieringskedja som följer uppsatta regler
 • Ökad intern effektivitet när medarbetare frigörs och kan utföra mer affärskritiska uppgifter

Kundcase

Förändra din dokumenthantering och fokusera på det som är viktigast - dina kunder.

Dokument är livsnerven i försäkringsbranschen. Varje dokument har en rättslig betydelse, från reklambrev till ansökningsblanketter, policydokument, fakturor och skadeståndskrav. En av Ricohs kunder, ett Fortune Global 500 försäkringsbolag, var angelägna om att outsourca en del av dessa dokumentintensiva affärsprocesser.

Efter ingående rådgivning fastställdes ett behov av en tvåstegsstrategi. I den första fasen använde sig Ricoh av en ’lift and shift’-lösning som avvecklade försäkringsgivarens beroende av interna tjänster genom att flytta produktionen till Ricohs eget dokumentcenter. I den andra fasen utvecklade Ricoh dokumentprocesser som ökade effektiviteten och adderade ytterligare tjänster.

Ricoh hanterar mer än 60 miljoner dokument varje år åt försäkringsbolaget och lösningen har förändrat försäkringsgivarens dokumentprocesser, förbättrat kundservicen och minskat kostnaderna. Automatisering förbättrade produktionshastigheten och införandet av processor i ett slutet system eliminerade fel och möjliggjorde en överensstämmande granskning på sidnivå.

Tjänsten levererar verklig affärsnytta. Affärsriskerna har minskat och kunderna får en bättre service. Ricohs stöd har förbättrat flexibiliteten. Med Ricohs erfarna hantering av kritiska dokumentprocesser kan försäkringsgivaren fokusera interna resurser på strategisk utveckling.


Relaterade kundcase

 • Leading Insurance Company

  Leading Insurance Company

  Ricoh hjälper en ledande försäkringsmäklare att förändra sin dokumenthantering, vilket minskar administrationstiden med 70 %

 • Dalkia

  Dalkia

  Ricohs skräddarsydda e-faktureringstjänst hjälper Dalkia att eliminera tidskrävande manuella processer vilket gör att de sparar 200 000 euro per år.

Relaterade tjänster

 • Branch Paperless

  Branch Paperless

  Öka säkerheten och effektiviteten med ett digitaliserat arbetsflöde och en digital dokumenthantering som är enkel att implementera

 • Customer Communication Management - Solution Suite 2

  Customer Communication Management - Solution Suite

  Automatiserade lösningar för att rikta, validera, optimera och arkivera kundkorrespondens gällande finansiella tjänster

 • Customer Communication Management

  Kundkommunikation

  Öka engagemanget med innovativ teknik för flera kanaler, arbetsflödeslösningar och riktade kampanjer.