HemTillbaka till menyn
Översikt

Leda förändring på jobbet

Tekniken håller på att förändra vårt sätt att arbeta. På Ricoh ser vi till att förändring blir positiv för dina team och ditt företag. Vi vägleder dig genom varje steg på resan för att säkerställa en smidig övergång till en helt digital arbetsplats
Upptäck alla våra företagslösningar
seamless digital workspace experience
Digital Arbetsplats

Åtkomst var som helst

Hybrid och upplägg-på-språng formar vår framtid. Vi tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att designa, integrera och stödja din digitala arbetsplats för att främja medarbetarnas engagemang och hjälpa dig att nå nya prestationsnivåer.
Upptäck alla våra digitala arbetsplatslösningar
Digital Upplevelse

En ny nivå av upplevelse

En utmärkt kundupplevelse börjar alltid med en överlägsen medarbetarupplevelse. Vårt högkvalificerade team av experter och utvecklare designar, bygger, implementerar och servar de lösningar du behöver för att överträffa förväntningarna vid varje kontaktpunkt.
Upptäck alla våra lösningar
Business Process Management

Synkad för framgång

Manuella uppgifter behöver inte längre hålla dina medarbetare tillbaka. Vi optimerar dina affärsprocesser så att dina medarbetare ska kunna leverera mer; vi tillhandahåller teknik, expertis och support för att effektivisera och förenkla processer över hela din organisation
Upptäck alla våra lösningar
Moln- och Infrastruktur

Cloud & clear

För att få ut molnets fulla värde krävs rätt färdplan och rätt team för att genomföra den. Vi tillhandahåller molnlösningar och expertis som gör din affärsverksamhet smidigare, mer kostnadseffektiv och säkrare samtidigt som nästa generationens innovation eftersträvas.
Upptäck alla våra lösningar för Moln och infrastruktur
Cybersäkerhet

Ingen mer riskabel verksamhet

Internetbaserade enheter skapar nya sårbarheter för cyberattacker. Vi hjälper dig att gå på offensiven mot cyberbrottslighet med intelligenta cybersäkerhetstjänster och lösningar som är anpassade till ditt företags kärnprocesser.
Upptäck alla våra Cybersäkerhetslösningar
Grafisk Kommunikation

Framtidssäkra din verksamhet

Möjligheterna med utskrift är oändliga. På Ricoh hjälper vi dig att utvecklas, digitalisera och skapa en hållbar affärsfördel; tillhandahåller lösningar på hårdvara, mjukvara och tjänster som möjliggör nya möjligheter inom professionellt tryck.
Upptäck alla våra lösningar
Kontorsprodukter och programvara

Bästa kvaliteten i klassen

Ricoh är välkänt för högkvalitativa skrivare, digitala duplikatorer och flerfunktionsskrivare/skannrar/kopieringsmaskiner. Med mängder av valmöjligheter när det gäller hastighet, storlek och funktioner kan du välja bland de modeller och funktioner som fungerar bäst för din arbetsgrupp, ditt kontor eller klassrum.
Upptäck alla våra kontorsprodukter och programvaror
Översikt

En mångfacetterad service- och supportplattform

All den produkt- och servicesupport du behöver på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller support, råd och lösningar för att hålla ditt företag igång.
Få support
AV technology and management
Nyheter

Din resurs för allt

Ta reda på allt om våra affärsnyheter, produktinnovationer och medarbetare samt om de evenemang som vi anordnar och deltar i.
Håll dig uppdaterad
News and events from Ricoh
Företaget

Vilka vi är och vad vi gör

På Ricoh strävar vi efter att alltid lyssna på våra kunder och förse er med innovativa lösningar, produkter och tjänster som är anpassade till era affärsmål. Vi strävar efter att ge mervärde till dina tjänster och produkter. Vi anpassar oss till föränderliga affärsklimat.
Läs mer om Ricoh
Översikt

Vi vill gärna höra ifrån dig

Oavsett om du har en prisfråga om våra lösningar eller produkter, behöver hjälp med att hantera ditt konto eller om du redan använder våra produkter och har en supportfråga, finns vårt team där för att hjälpa till.
Kontakta oss
customer and employee engagement
Översikt

Hjälper dig att ligga steget före

Utforska och läs våra senaste insikter om vad som är viktigast inom företagslösningar.
Upptäck de senaste insikterna
Ricoh Insights - Overview

Verksamhetens hållbarhet

Under åtta decennier har Ricoh varit pionjär inom utvecklingen av hållbara affärsmetoder och vi har hjälpt otaliga företag och organisationer att minska sin resursanvändning. Oavsett om du behöver minska din klimatpåverkan eller effektivisera processerna kan vi hjälpa till att skapa en mera hållbar framtid.


Ta itu med resursförbrukningen över hela verksamheten

Ricoh gör mer än att bara leverera energi- och papperssnåla skrivare och utskriftsinfrastruktur. Vi kan hjälpa er att gå från traditionella pappersbaserade arbetsflöden till grönare, digitala flöden för att sänka kostnader, öka effektiviteten och minska resursförbrukningen inom hela organisationen.

Minskad förbrukning och kostnad

Dokumenthantering har en direkt inverkan på ert företags energiförbrukning och den tekniska infrastrukturen ni väljer har även en bredare miljöpåverkan. Vi kan hjälpa er att ta itu med dessa utmaningar på flera fronter.

Våra energieffektiva kontorsskrivare levereras, till exempel, med tonersparläge och de kan skriva ut utan fullständig uppvärmning. Och vårt smarta övervakningsprogramvara ger en organisationsbred överblick över energiförbrukningen.

I den andra änden av skalan kan vi hjälpa er att digitalisera och arbeta mot ett papperslöst kontor. Våra flexibla kommunikationslösningar kan minska behovet av att resa och därmed direkt påverka företagets klimatpåverkan.

Anpassa personal, processer och hållbarhet

Implementering av mer effektiv hårdvara är endast en aspekt. Det är lika viktigt att etablera sätt att förbättra de vardagliga processerna och säkerställa att de anställda tycker att det är enkelt att anpassa sig.

Våra Sustainability Management Services hjälper företag och organisationer att se helheten. Vi finns här för att hjälpa er att optimera kärnverksamheten, vardagliga rutiner och för att presentera nya arbetssätt för era anställda.


 • Citizen Communication Management 2

  Citizen Communication Management

  En tjänst som hjälper statliga myndigheter och organisationer att successivt digitalisera pappersbaserade system

 • MDS-lösningar

  MDS-lösningar

  Skräddarsydda lösningar som hjälper organisationer och företag att optimera informationsflödet och effektivisera dokumenthanteringen

 • Integrated IT Lifecycle Services

  Integrated IT Lifecycle Services

  Ett anpassningsbart utbud av IT-infrastrukturtjänster och stöd för större företag och organisationer

 • Pay Per Seat

  Pay Per Seat

  Ett komplett utbud av konfigurerbara IT-tjänster för arbetsplatsen som levereras baserat på utnyttjande.

 • Faktureringstjänster

  Faktureringstjänster

  Optimera redovisningspraxis och uppgradera till papperslös fakturering i en hastighet som passar er verksamhet

 • Snabbtryckeri

  Quick Printer

  Skräddarsydd rådgivning, hård- och mjukvarulösningar hjälper er att ligga före era konkurrenter

 • Direct Mailer

  Direktreklam

  Skapa kundkontakt med den senaste tekniken och kompetensen inom direktreklam

 • Digital Printer

  Digitaltryckeri

  Flexibla, skalbara tekniska lösningar som hjälper er att ha koll på trender inom digital marknadsföring och förbättra produktiviteten

 • Tryckerier

  Tryckerier

  Prisvärda och integrerade lösningar som gör att ni kan erbjuda era kunder de senaste innovationerna i tryckbranschen.

 • Sustainability Management Services Portfolio

  Sustainability Management Services Portfolio

  Hållbarhet är centralt i allt vi gör och vi erbjuder en hel portfölj med tjänster för hållbarhet, produkter och produktegenskaper som fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att nå energieffektivitet och resursbesparingar.


Hittade du inte vad du sökte?

Om du inte hittade det du letade efter kan du kontakta Ricoh så hjälper vi dig.

Kontakta Ricoh

Även i